Pazar05.05.2024

Akıllı Şehircilik Konsepti

Akıllı Şehircilik Konsepti haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akıllı Şehircilik Konsepti

Büyükşehir belediye başkanlarının katıldığı ve Akıllı Şehircilik Konseptini sürdürülebilir zemine oturtan Barselona nın başarı öyküsünün.

Başkanlar 'akıllı Şehircilik' İçin Toplanıyor

2 Teknoloji ve inovasyonu kent halkının hizmetine sunan Akıllı Şehircilik Konsepti ile dünya markası haline gelen BARCELONA nın başarı.

Büyükşehir Belediye Başkanları Akıllı Şehircilik İçin Toplandı

2 Büyükşehir belediye başkanlarının katıldığı ve Akıllı Şehircilik Konseptini sürdürülebilir zemine oturtan Barselona nın başarı öyküsünün.

Topbaş Akıllı Şehircilik Toplantısında Konuştu

2 Toplantıda, teknolojiyi ve inovasyonu kent halkı ile turistlerin hizmetine akıllı ve verimli şekilde sunan Akıllı Şehircilik Konseptinin Barselona.

Büyükşehir Belediye Başkanları 'akıllı Şehircilik' İçin Başakşehir'de

2 Teknolojiyi ve inovasyonu kent halkının ve turistlerin hizmetine akıllı ve verimli şekilde sunan Akıllı Şehircilik Konsepti ni sürdürülebilir zemine.

Topbaş Devir Hız Ve Gelişim Devri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ın da katıldığı toplantıda Akıllı Şehircilik Konsepti ve İnovasyon projeleri konuşuldu.

Akıllı Şehircilik Toplantısı

Kadir Topbaş Akıllı Şehircilik toplantısında konuştu! şekilde sunan Akıllı Şehircilik Konseptinin Barselona modelinin üzerinden anlatıldı.

Taksim Yürüyüş Yoluna Neden Başlanmadı? Topbaş Açıkladı!

Teknolojiyi ve inovasyonu kent halkının ve turistlerin hizmetine akıllı ve verimli şekilde sunan Akıllı Şehircilik Konsepti ni sürdürülebilir zemine.

'istanbul Eskisi Kadar Göç Almıyor'

Teknolojiyi ve inovasyonu kent halkının ve turistlerin hizmetine akıllı ve verimli şekilde sunan Akıllı Şehircilik Konsepti ni sürdürülebilir zemine.

Turkcell Superonline Dijital Şehircilik Kavramına Dikkat Çekiyor

Dijital şehircilik konseptinin temelinde; akıllı evlere entegre belediye hizmetleri, sürekli online esnaf topluluğu, otomatik sayaç okuma, online şehir güvenlik.

Kadir Topbaş'tan Önemli Açıklamalar 2015 Güncel Haber Haberi

Teknolojiyi ve inovasyonu kent halkının ve turistlerin hizmetine akıllı ve verimli şekilde sunan Akıllı Şehircilik Konsepti ni sürdürülebilir.

Topbaş Devir Hız Ve Gelişim Devri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ın da katıldığı toplantıda Akıllı Şehircilik Konsepti ve İnovasyon projeleri konuşuldu.

Kentsel Dönüşüm 600 Milyar Dolara Ulaşacak.

Türkiye de akıllı kent konseptini ilk uygulayan firmalardan olan SAMPAŞ, yerel değerli hizmetler sunan SAMPAŞ, Türkiye nin şehircilik çalışmalarında söz.

Asteknoloji Bilişim Ltd. Şti. – Basında Biz

Asteknoloji, koltuk arkası ekranlarını ve akıllı şehircilik konseptine yönelik yeni ürünlerini Transist 2013 Fuarı nda tanıttı. Devamını Görmek İçin Tıklayınız.

Belediye Başkanları Başakşehir'de Toplandı

20 Büyükşehir Belediye Başkanı İnovasyon ve Akıllı Şehircilikte Sunumda; Pamuksüzer ve Çakır İnovasyon ve Living Lab konsepti,.

Hatice Demiralay Haticedmrly

Akıllı Şehircilik Konsepti Başakşehir Living Lab da konuşuluyor. Topbaş ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile İnovasyon ve Akıllı Şehircilikte Belediyelerin.

Yeni Gelişen Planlama Yaklaşımları Çerçevesinde Akıllı Yerleşme

Bu çalışma akıllı gelişme konseptini herhangi bir ölçekten bağımsız ele ve pazarlama konsepti olarak şirketler tarafından kulla- nılmış, ancak. Yeni Şehircilik.

Başakşehir Belediyesi'nden'akıllı Şehirler'zirvesi

. hizmetine sunulması amacıyla akıllı şehircilik uygulamalarında Türkiye de bir akıllı kent konseptini ulaşım, enerji, bilişim altyapıları, telekomünikasyon ve.

Kadir Topbaş İstanbul Eskisi Kadar Göç Almıyor

Teknolojiyi ve inovasyonu şehir halkının ve turistlerin hizmetine akıllı ve verimli biçimde sunan Akıllı Şehircilik Konsepti ni devam etirilebilir.

Türkiye 2023'e Akıllı Şehirlerle Girecek

Değişen pazar dinamikleri ve tüketici ihtiyaçları gereği akıllı ev konseptinin ürün ve hizmetlerimizle destekleyerek akıllı şehircilik anlayışının hayatımızın bir.

İstanbul ne kadar göç alıyor?

GENEL

3337 Gün 2 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1