Pazartesi29.04.2024

akıllı not defteri

akıllı not defteri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akıllı Not Defteri

Milli Eğitim Bakanlığı, klasik not defterlerinin yerini alacak akıllı not İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen not defteri uygulamasıyla.

Meb Akıllı Not Defteri Uygulaması Geliştirdi

11 Milli Eğitim Bakanlığı cep telefonlarından ulaşılabilecek akıllı not defteri uygulaması geliştirdi. Uygulamayı Google Play üzerinden indirmek.

Meb'den Cep Telefonunuza Akıllı Not Defteri

4 MEB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen not defteri uygulamasıyla öğretmenler, istedikleri her yerden anlık olarak cep.

Hızlı Not

Hızlı not, günlük yapacağınız işlerinizi veya anlık notlarınızı kolay ve hızlı bir şekilde kaydetmenizi ve sonradan basit kullanımı sayesinde görüntülemenizi.

Akıllı Not Defteri

2 Bulut tabanlı not alma servisi Evernote, not defteri üreticisi Moleskine ile analog ortamda gerçekleştirdiği iş birliğinin tanıtımını Trunk.

Akıllı Not Defteri İle El Yazınızı Akıllı Telefonunuza Aktarın

Matemito Akıllı Matematik Defteri 1.Sınıf. Hemen Satın AlPerakende alımlar için Örnek sayfalar ürünün tamamı değil, bir bölümüdür. Akıllı Tahta ve Android.

Üzerine Yazılanları Buluta Taşıyan Akıllı Not Defteri

Görsel not alma uygulaması Springpad e istediğiniz her konuda başlık açarak bu En akıllı not defteri sloganıyla yola çıkan servisle üzerinde düşünmeniz.

Springpad İndir

Milli Eğitim Bakanlığı MEB, öğretmenlerin kara kaplı not defterlerinin tarihe karışmasını sağlayacak, cep telefonlarından ulaşılabilecek akıllı.

MEB akıllı not defteri uygulaması

EĞİTİM

3299 Gün 16 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1