Cuma03.05.2024

Akçay deresi

Akçay deresi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Akçay Deresi

Akçay Deresi haritası ili içinde yer almaktadır, coğrafi konum olarak ise; enlem: 41.114 ve boylam: 37.135 koordinatlarındadır. Akçay Deresi yakınındaki.

Akçay Deresi Haritası 41° 06 Dk 52 Sn. Kuzey 37° 08 Dk. 05 Sn

7 günlük hava tahmini sıcaklık, rüzgar, yağmur / kar, saatlik değerleri ve yağış radar ile Akçay Deresi Ordu, Türkiye.

Hava Akçay Deresi

Akçay Deresi ve Mağarası Parkuru. Önceden keşif amaçlı çizimlik rota üzerinden gidileren yapılan faaliyetin, gerçekleştirilmiş olan hali. Klavuz rota:.

Akçay Deresi Ve Mağarası Parkuru

Keşif amaçlı, akçay dere içi yürüyüşünün klavuz rotasıdır. Kaymakam Suyu tam olarak bilinmeden çizildi. http://sakaryadagcilik.org/

Akçay Deresi Yürüyüşü Klavuz Rota

Buradan Kırcı deresini takip edip Akçay deresine ulaşıyoruz. Vadi boyunca devam edip güzel bir pınarın başında öğlen kumanyalarımızı yedikten sonra.

Akçay Deresi Keşif Yürüyüşü

Zeytinli, Akçay a 15 dk. uzaklıkta olup bir dere ile birbirinden ayrılmaktadır. Plajı ve denizi temizdir. Zeytinli sahilinde az sayıda da olsa moteller bulunmakta.

Akçay Zeytinli

Sapanca da birçok köyün içme suyu kaynağı olan Akçay deresinin köy muhtarının da oluruyla 2005 yılında satıldığı ortaya çıkınca köy karıştı. Köylüler satıldığı.

Akçay Deresi Nasıl Satıldı?

Bölge Müdürlüğü, Antalya nın Elmalı ilçesinde Akçay Deresi nin ıslahı için toplu makineli çalışma başlattı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür,

Elmalı Akçay Deresi'nde Islah Çalışması Başladı

DSİ, yazın sinek ve koku üreten, kışın da taşkınlara neden olan Akçay deresi ıslah projesini ihaleye çıkardı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal,.

Anadak Anadolu Dağcılık Sapanca Akçay Deresi

Antalya nın Elmalı ilçesi Akçay Deresi ıslah çalışmasında yaklaşık 37 bin 160 metreküp taş tahkimat ve 10 kilometre sedde yapıldığını belirten.

Dsi Elmalı Akçay Deresi'nde 10 Kilometre Sedde Yaptı

Deresi nde Çalışmalar Devam Ediyor - HaberlerAntalya nın Elmalı ilçesi Akçay Deresi nde başlatılan ıslah çalışmaları devam ediyor.

Elmalı Akçay Deresi'nde Çalışmalar Devam Ediyor

Devlet Su İşleri Tarafından 1680 metre uzunluğundaki Akçay deresi ıslah çalışması ihalesine birçok firma katıldı. İhaleyi 3.5 milyar TL bedelle.

Akçay Deresi 3.5 Milyar Lirayla Islah Edilecek! 20

Photo-sharing community. Discover the world through photos.

Panoramio

İlk etapta 20 000 m³ taş tahkimat yapımının planlandığı toplu makinalı çalışma programında olan Elmalı Akçay Deresi ıslah çalışmasında.

Antalya Elmalı Akçay Deresinde 10 Km Sedde Yapıldı…

Sapanca nın Akçay Deresi üzerine kurulacak olan Akçay Baraj Projesi nin bilgilendirme toplantısına katılan Sakarya Büyükşehir Belediye.

Sapanca Gölü'ne Alternatif Akçay Deresi

DSİ 13. Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, Akçay Deresinin ıslah çalışmasının hız kesmeden devam ettiğini belirtti. Akçay Deresinin ıslahı.

Akçay Deresi'nde Çalışmaya Devam

Sapanca da birçok köyün içme suyu kaynağı olan Akçay deresinin köy muhtarının da oluruyla 2005 yılında satıldığı ortaya çıkınca köy karıştı.

Cumhuriyet Gazetesi

KONYA AA - Seydişehir Belediyesi, kış aylarında yağışlardan dolayı taşkınlara neden olan Akçay Deresi Islah Projesi ni ihaleye çıkardı.

Seydişehir Akçay Deresi Islah Edilecek

DSİ, ELMALI AKÇAY DERESİ NDE 10 KİLOMETRE SEDDE YAPTI - Antalya nın Elmalı ilçesi Akçay Deresi ıslah çalışmasında yaklaşık 37 bin.

Dsi Elmalı Akçay Deresi'nde 10 Kilometre Sedde Yaptı

Arkadaşlar haftasonu Sapanca Akçay deresi kırmızı benekli alabalık yakalamaya gitmeyi planladık.Çocuklarımıza ilaçlık alabalık yedirelim.

Yardım Lütfen Sapanca Akçay Deresi Kırmızı Benekli Alabalık

4 Gökpınar Köyü nde bulunan mermer fabrikası ve atölyelerinin Akçay Deresi nde oluşturduğu kirlilik vatandaşları isyan ettirdi.

Akçay Deresi Can Çekişiyor

Akçay deresi Sapanca sınırlarında kalıp, bölgeye Soğucak yaylasından ulaşmaktayız. Aynı zamanda Akçay deresi; Gümüşdere ve Kırcı derelerinin birleştiği.

Günübirlik Tur Akçay Deresi Yürüyüş Turu Trekking

Başlığın diğer anlamları için Akçay sayfasına bakınız. Ayrıca Akçay köyüne, deresi, temiz havası ve yeşilin her tonunu barındırması nedeniyle, yaz mevsiminde.

Akçay Sapanca

İlk etapta 20 000 m³ taş tahkimat yapımının planladığı toplu makinalı çalışma programımızda olan Elmalı Akçay Deresi ıslah çalışmasında.

Dsi Bölge Müdürü Özgür Akçay Deresi Sorununu Çözüyor

İlk etapta 20 000 m³ taş tahkimat yapımının planladığı toplu makinalı çalışma programımızda olan Elmalı Akçay Deresi ıslah çalışmasında.

Dsi Elmalı Akçay Deresinde 10 Km Sedde Yaptı

Değirmendere, Yırtmaç Deresi, Akçay Deresi, Pamukova Karaçay Deresi 28,6 km., Mudurnu Çayı ve Sapanca Yanık Deresi ilin belli başlı akarsularıdır.

Akarsular Ve Dereler

Güzelçay mahallesi Akçay deresi otoban üstü Kesmelik Cami önünde yapılacak betonarme köprünün, temel atma törenine, İskenderun.

Akçay Deresi Köprünün Temeli Atıldı

Sakarya / AKÇAY DERESİ. Sakarya / AKÇAY DERESİ. pictures,fotoğraf,resim, Full, HD, 3D, pic, pictures,fotoğraf,resim, resimi,resimleri,2015. Yorum Ekle.

Bursa Kestel'de Akçay ve Güvercinlik dereleri HES protestosu

GENEL

3330 Gün 3 Saat 35 dk. önce yayınlandı

1