Cumartesi27.04.2024

ak parti'nin şarkısı

ak parti'nin şarkısı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ak Parti'nin Şarkısı

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, salona Ak Parti nin Bize Her Yer Türkiye adlı seçim şarkısıyla giriş yaptı.

Seçim Şarkısı Videoları

Ak Parti Seçim Şarkısı - Uğur Işılak - Dombra. Kolları nın Başbakan Ahmet Davutoğlu na ithafen yaptığı şarkı, AK Parti nin genel seçim şarkısı olmaya aday.

İşte Ak Parti'nin Yeni Seçim Şarkısı

39 dak. önce AK Parti bugün yapılan aday tanıtım toplantısında yeni şarkısını da tanıttı.

Video

AK Parti nin 2015 seçimlerinde kullanacağı seçim şarkısı belli oldu. Bugün Konya da gerçekleştirilen AK Parti İl Kongresi nde Halid Meşal sürprizinin ardından.

Ak Parti'nin Yeni Seçim Şarkısı Bize Her Yer Türkiye

50 dak. önce AK Parti seçim şarkıları görücüye çıktı. AK Parti nin Bize Her Yer Türkiye adlı seçim şarkısı ilk kez dinletildi. Haberler.Com, 15 Nisan 2015.

Ak Parti Seçim Şarkıları 5 Yeni Şarkı Haberi

19 dak. önce AK Parti aday tanıtımı ve AK Parti Seçim Beyannamesi nin açıklandığı Şarkıların bestecileri arasında AK Parti milletvekili adayı olan sanatçı.

Ak Şarkılar

Adalet ve Kalkınma Partisi Resmi İnternet Sitesi. AK Şarkılar. Önceki Yıllara Ait Seçim Şarkıları. Şimdi Tam Vakti İndir Dinle. Bi Daha Bi Daha İndir Dinle.

İşte Ak Parti'nin Yeni Seçim Şarkısı!

18 dak. önce Başbakan Davutoğlu, AK Parti seçim beyannamesini açıklıyor. Davutoğlu konuşmasına başlamadan önce AK Parti nin yeni seçim şarkısı çaldı.

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı

POLİTİKA

3299 Gün 20 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1