Pazartesi20.05.2024

Ahmet Cömert Spor Salonu

Ahmet Cömert Spor Salonu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ahmet Cömert Spor Salonu

Bakırköy ilçesindeki AHMET CÖMERT SPOR SALONU detayları, iletişim bilgileri, spor haritası ulaşım bilgisini, tesis özellikleri bu sayfada bulabilirsiniz.

Ahmet Cömert Spor Salonu

Ahmet Cömert Spor Salonu 40.989044 enlem ve 28.852364 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Zuhuratbaba Mh. ve Bakırköy ilçesine bağlıdır.

Ahmet Cömert Spor Salonu

Ahmet Cömert Spor Salonu Nerede Nasıl Gidilir, İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu Adresi Haritası, Yol Tarifi Öğren, Yol Güzergahı, Haritada Yeri, Uydu.

Ahmet Cömert Spor Salonu Haritası Nerede Zuhuratbaba Mh

Ahmet Cömert Spor Salonu, İstanbul Ataköy de bulunan spor salonudur. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ne bağlı salon 2.200 seyici kapasiteli ve 150.

Ahmet Cömert Spor Salonu Nerede Nasıl Gidilir Yol Tarifi Haritası

Ataköy de bulunan Ahmet Cömert Spor Salonu, 1998 yılında Olimpiyat tesisleri içinde kuruldu. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ne bağlı salon 2.200 seyici.

Ahmet Cömert Spor Salonu

İstanbul Ataköy bulunan Ahmet Cömert Spor Salonu olimpiyat köyünde Sinan Erdem Spor Salonu yanındadır. İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde.

Ahmet Cömert Spor Salonu İstanbul Biletleri.

Ahmet Cömert Spor Salonu İstanbul, Bakırköy - Ataköyde, Sinan Erdem Spor Salonu yanında yer almaktadır. TUBİBA, Türkiye burada!

İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu Nerede Adres Harita

34 ziyaretçiden 5.657 a Ahmet Cömert Spor Salonu tavsiyeye bak. Uluslararası standartlarda yapılan spor salonu Türk sporunun efsane isimlerinden.

Ahmet Cömert Spor Salonu Bakırköy İstanbul İletişim Bilgileri

istanbul ataköyde bulunan ülkere ait spor salonunun ismidir. 845539 13.12. 2001 10:09 şikayet ahmet cömert isimli boksörün isminin verildiği spor salonu.

Yaşar Doğu Serbest Güreş Turnuvası

SPOR

3340 Gün 4 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1