Pazar05.05.2024

Adana'da kuyumcu soygunu

Adana'da kuyumcu soygunu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Adana'da Kuyumcu Soygunu

Adana ve Anadolui mi aramıştınız? Adana da kuyumcu soygunu girişimi haberi için hemen tıklayın!

Cumhuriyet Gazetesi

Adana da pompalı tüfekle kuyumcudan 80 bin TL değerinde altın çalıp, Soygun anı güvenlik kamerasına yansıyan zanlılar, Çocuklarımızın.

Adana'daki Kanlı Kuyumcu Soygunu Video İzlevideo Seyret

Adana da yaşanan soyguncu dehşetinin görüntüleri ortaya çıktı Gözlerine kestirdikleri bu iş yerine otomobille gelen 4 şahıs, pompalı tüfeklerle dükkanı basıyor.

Kuyumcu Soygunu Videoları

Aslan Yürekli Çocuk Kuyumcu Soygunu Engelledi. Adana da kuyumcu soymak isteyen bir kişi attığı taşla vitrin camını kıramayınca kaçmaya başladı.Bu arada.

Adana'da Kuyumcu Soygunu

Adana da kuyumcu soygunu- Pompalı tüfekle kuyumcuya girerek 80 bin lira değerinda altın çaldığı iddia edilen şüpheli ile yardım ettiği öne.

Adana'da Kuyumcu Soygunu

Adana da kuyumcu soygunu videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet TV de.

Adana'da Kuyumcuyu Pompalı Tüfekle Böyle Soydu

adana da pompalı tüfekle girdiği kuyumcudan 80 bin lira değerinde altın çalan kişinin soygun anı güvenlik kamerasına yansıdı. görüntülerde, yaşlı bir adamın.

Adana'da İlginç Kuyumcu Soygunu

Adana da gelin arabası süsü verilen otomobille kuyumcu soymaya kalkışan 2 kişi yakalandı.

Adana'da Kuyumcu Soygunu Girişimi

15 Adana da kuyumcu soygunu girişimi. Yüreğir ilçesinde kuyumcunun camını taşla kırmaya çalışan iki kişi, camı kıramayınca kaçtı. Eklenme: 20.

Adana'da Kanlı Kuyumcu Soygunu Video

Adana da kanlı kuyumcu soygunu video - Adana da bir kuyumcu yüzü maskeli kişi tarafından soyuldu.

Adana'da Kanlı Kuyumcu Soygunu Video

Adana da kanlı kuyumcu soygunu video - Kuyumcuya giren maskeli 3 şüpheli kendilerini engellemek isteyenlerin üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda 1 .

Adana'da Kuyumcu Soygunu

Adana da maskeli ve silahlı soyguncu, 1 kilo altını çalarak kayıplara karıştı.

Adana'da Kanlı Kuyumcu Soygunu

Adana da kuyumcuya gelen kar maskeli, silahlı soyguncu, iş yeri çalışanını tabancayla vurup, yaklaşık bir kilo altını gasp etti.

Haber Video

Adana da kuyumcuya giren silahlı soyguncu, iş yeri çalışanını tabancayla vurup, yaklaşık bir kilo altınla kayıplara karıştı adana da kar maskeli silahlı soyguncu,.

Adana'da Pompalı Tüfekli Kuyumcu Soygunu Kamerada

ADANA DA MASKELİ 2 KİŞİ POMPALI TÜFEKLE KUYUMCU DÜKKANINI SOYDU. SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN KAYDEDİLİRKEN,.

Adana'da Kuyumcu Soygunu 1 Ölü 5 Yaralı

3 Adana da bir kuyumcuya giren yüzleri maskeli 3 kişi pompalı tüfekle ateş açtı. 1 kişi öldü 2 si çocuk 5 kişi yaralandı.

Kuyumcu Soygunu Girişimi Ardından Nefes Kesen Operasyon

Adana da kuyumcu camını parke kilit taşı ile kırarak soymak isteyen 3 kişi, polisin nefes kesen operasyonu sonucu yakalandı. Edinilen bilgiye.

Adana'da Kanlı Kuyumcu Soygunu

Adana da kanlı kuyumcu soygunu. Haberin detayı için tıklayınız. RASTGELE VİDEOLAR. Kafeteryada 2 kişinin vurulma anı güvenlik kamerasında; Kız kaçırma .

Adana'da Kuyumcu Soyguncuları Silahla Kovaladı

Adana da 2 kişi, bir kuyumcu dükkanının camını taş atarak kırıp vitrindeki Etiketler: adanada kuyumcu soygunu, kuyumcu soyguncuları silahla.

Adana'da Kuyumcu Soygunu

Adana da bir kuyumcu dükkanının camını parke taşı atarak kıran şüphelilerin bir miktar altın çaldığı öne sürüldü. Yaya olarak olay yerinden.

Adana'da Kuyumcu Soygunu Girişimi

ADANA AA - Kuyumcu dükkanının vitrin camını parke taşıyla kırarak altınları çalmak istediği iddia edilen 3 kişiden 2 si yakalandı.

Adana'da Kuyumcu Soygunu Girişimi

15 Adana da kuyumcu soygunu girişimi. Son Güncelleme: 20 Mart 2015 18:44. Anadolu Mahallesi Çukurova Caddesi nde kuyumcu dükkanının.

Adana'da Kuyumcu Soygunu

Adana da Kuyumcu soygunu haberi için hemen tıklayın! - Adana da pompalı tüfekle girdiği kuyumcudan 80 bin lira değerinde altın çalan kişinin.

Adana'da Kanlı Kuyumcu Soygunu!

Adana da kuyumcuya gelen kar maskeli, silahlı soyguncu, iş yeri çalışanını tabancayla yaraladıktan sonra yaklaşık bir kilo altını gasp etti.

Adana'da Kuyumcu Soygunu!

Adana da pompalı tüfekle girdiği kuyumcudan 80 bin lira değerinde altın çalan soyguncu güvenlik kamerasına yakalandı. Adana da kuyumcu.

Adana'da Silahlı Kuyumcu Soygunu 2 Ölü Video

3 Adana nın Seyhan ilçesinde bir kuyumcuda silahlı soygun gerçekleştirildi. Soyguncular, kaçarken kendilerini engellemeye çalışan Mahir Aytaç.

Adanada Kuyumcu Soygunu Girişimi

15 ADANA AA - Yüreğir ilçesinde kuyumcunun camını taşla kırmaya çalışan iki kişi, camı kıramayınca kaçtı.Anadolu Mahallesi Çukurova.

Adanada Kuyumcu Soygunu Girişimi Haberi

ADANA AA - Kuyumcu dükkanının vitrin camını parke taşıyla kırarak altınları çalmak istediği iddia edilen 3 kişiden 2 si yakalandı.

Adana'da telefon dolandırıcıları yakalandı

ASAYİŞ

3332 Gün 18 Saat 3 dk. önce yayınlandı

1