Pazartesi29.04.2024

Abdullah Öcalan'ın PKK'ya kongre ve silah bırakma çağrısı

Abdullah Öcalan'ın PKK'ya kongre ve silah bırakma çağrısı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdullah Öcalan'ın Pkk'ya Kongre Ve Silah Bırakma Çağrısı

PKK lideri Abdullah Öcalan Diyarbakır daki Nevruz kutlamalarında okunan mesajında, örgütü silahlı mücadeleyi bırakmak üzere kongre toplamaya çağırdı. Uzmanlar, Öcalan ın mesajlarını DW Türkçe için yorumladı. Nevruz kutlamaları sırasında okunan mesajda Öcalan Çağrısını yaptığım kongre ile yeni.

Öcalan′dan Pkk′ya Kongre Çağırısı

3 PKK lideri Abdullah Öcalan ın silahlara veda çağrısının ardından, Anahtar kelimeler öcalan, silah bırakma, çağrı, pkk, çözüm süreci; Paylaş.

Öcalan Silah Bırakma İçin Kongre Çağrısını Yineledi – Nediyor

1 Diyarbakır daki Nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan ın mektubu okundu. PKK ya silah bırakma için kongre toplama çağrısını yineledi ve o.

'pkk Kongreyi Seçimden Önce Toplayabilir'

1 PKK lideri Abdullah Öcalan Diyarbakır daki Nevruz kutlamalarında okunan örgütü silahlı mücadeleyi bırakmak üzere kongre toplamaya çağırdı. ifade eden Ensarioğlu, Öcalan ın mesajları ve çağrısı olabilecek en makul.

Öcalan'dan Pkk'ya Silah Bırakmak İçin Kongre Toplayın

5 PKK nın hapisteki lideri Abdullah Öcalan, örgüte silah bırakmak için ile bir araya gelen HDP heyeti, Öcalan ın PKK ya yönelik çağrısını okudu.

Öcalan'dan Silah Bırakmak İçin Kongre Çağrısı

5 PKK lideri Abdullah Öcalan ın örgüte yaptığı silah bırakmak için kongre toplanması çağrısını Canlı Anlatım sayfamızda uzman görüşleri ve okur.

Öcalan'dan Pkk'ya Silahları Bırakmak İçin Kongreye Çağırıyorum

6 HDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, Abdullah Öcalan ın mesajını Kürtçe Öcalan mesajında Çağrısını yaptığım kongre ile yeni bir dönem.

Abdullah Öcalan'ın Pkk'ya Kongre Ve Silah Bırakma Çağrısı

5 Önder, Abdullah Öcalan ın, PKK ya bahar aylarında olağanüstü kongre çağrısı yaptığını duyurdu, Öcalan bu kongrede silahlı mücadele yerine.

Öcalan'dan Pkk'ya Silah Bırakma Çağrısı

5 Sırrı Süreyya Önder, Abdullah Öcalan ın PKK ya silah bırakma için kongre toplama çağrısında bulunduğunu açıkladı. Başbakan Yardımcısı.

Pkk'ya Silah Bırakma İçin Kongre Çağrısı

5 Abdullah Öcalan ın PKK nın silahsızlanması adına kongre toplaması mesajının ardından MHP li Oktay Vural bunun silah bırakma çağrısı değil;.

Haber Öcalan'ın Pkk'ya Tarihi Çağrısına İlk Tepkiler Haberi

Avni Özgürel e göre Öcalan ın PKK ya silah bırakma çağrısı, 30 yıl süren Abdullah Öcalan ın PKK yı silah bırakma kararı almak için kongre.

Çözüm Süreci'nin Üç Hali

5 Abdullah Öcalan, destekçilerini bahar aylarındaki bir silahsızlanma konferansına Öcalan dan PKK ya çağrı: Silah bırakmak için toplanın Sırrı Süreyya Önder, Öcalan ın PKK yı bahar aylarında bir olağanüstü kongre.

Silah Bırakma Çağrısı Dış Basında

PKK ya silah bırakma çağrısında bulunan Abdullah Öcalan ın 10 sağlanırsa Abdullah Öcalan PKK yı olağanüstü kongre yapmaya çağıracak.

Haber Abdullah Öcalan'ın 10 Maddesinin Şifreleri Haberi

5 PKK nın hapisteki lideri Abdullah Öcalan, PKK ya silah bırakmak için kongre Öcalan ın, PKK ya bahar aylarında olağanüstü kongre çağrısı.

Öcalan'dan Pkk'ya Silah Bırakmak İçin Kongre Toplayın Haberi

5 HDP den PKK ya tarihi silah bırakma çağrısıvideo için tıklayın Kandil in önceliği ise PKK lideri Abdullah Öcalan ın sunduğu, Kürt sorununun Öcalan ın PKK ya yaptığı silah bırakmak için olağanüstü kongre toplamaya.

Hdp'den Pkk'ya Silah Bırakma Çağrısı

HDP heyeti adına konuşan Sırrı Süreyya Önder, İmralı da bulunan Abdullah Öcalan ın PKK nın silah bırakması için yaptığı olağanüstü kongre.

Hdp Ve Hükümet Pkk'ya Silah Bırakma Çağrısı Yaptı

5 pkk, öcalan, pkk silah bırakma, sırrı süreyya önder, yalçın akdoğan Sırrı Süreyya Önder, Abdullah Öcalan ın PKK ya yönelik çağrısını açıkladı.

Öcalan Pkk'yı Silah Bırakma İçin Olağanüstü Kongreye Çağırıyorum

PKK nın eski yöneticilerinden Nizamettin Taş, örgütün Abdullah Öcalan ın silah bırakma çağrısına PKK yönetimi, kongreye gidip Öcalan ın çağrısına uygun olarak Türkiye de silahlı mücadeleye son verdiğini ilan edecektir.

'kandil Öcalan'ın Çağrısına Uyacak'

Abdullah Öcalan, PKK ya bahar ayında silah bırakmak üzere kongre ile Abdullah Öcalan ın PKK ya silah bırakma konusundaki kongre.

İlker Başbuğ'dan çözüm süreci ve balyoz açıklaması

POLİTİKA

3326 Gün 12 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1