Pazar05.05.2024

Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'daki Nevruz mesajı

Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'daki Nevruz mesajı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'daki Nevruz Mesajı

Nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan ın İmralı Cezaevi nden yazdığı Diyarbakır da Nevruz kutlamaları soğuk ve yağmura rağmen büyük katılımla sürüyor. Öcalan mesajında Çağrısını yaptığım kongre ile yeni bir dönem.

İşte Öcalan'ın Nevruz Mesajı

3 Diyarbakır daki Nevruz kutlamaları yoğun yağmur altında geçti. HDP Grup Başkan vekili Pervin Buldan, Abdullah Öcalan ın mesajını Kürtçe.

Abdullah Öcalan'ın Nevruz'daki Işid Mesajı

Diyarbakır daki Nevruz kutlamalarına soğuk ve yağmura rağmen büyük katılım sağlandı. HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Abdullah Öcalan ın mesajını.

Cumhuriyet Gazetesi

3 Çözüm sürecinin en kritik adımlarının atılacağı Diyarbakır daki Nevruz da Öcalan ın beklenen mektup Pervin Buldan tarafından Kürtçe okundu.

Haber Diyarbakır'da Nevruz Böyle Kutlandı Haberi

3 Abdullah Öcalan ın mesajının okunacağı Diyarbakır Nevruzu başladı. İŞTE ÖCALAN IN TARİHİ 2015 DİYARBAKIR NEVRUZ MESAJI.

Haber Abdullah Öcalan 2015 Nevruz Mektubu Haberi

7 Diyarbakır da bugün Nevruz Bayramı nda Abdullah Öcalan ın mektubu tam metin olarak okunacak. Apo Nevruz mektubunda ne yazdı merak.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlamalarında Öcalan'ın Mesajı Bekleniyor

5 Abdullah Öcalan ın mektubu, Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan tarafından okunacak. Önder mesajı Türkçe, Buldan ise Kürtçe okuyacak.

Abdullah Öcalan'ın Nevruz Mesajı Okundu Kongreyi Gerekli

5 Abdullah Öcalan ın beklenen mesajı Diyarbakır daki Nevruz kutlamasında okundu diyerek konuşmasına başladı ve beklenen mesajı okudu.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlamalarında Öcalan'ın Mesajı Okundu

4 Diyarbakır da Nevruz kutlamaları büyük katılımla başladı.Merakla beklenen İmralı daki Abdullah Öcalan ın mesajını önce Kürtçe olarak HDP.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı Silahlı Mücadele Sona Ermiştir

3 Diyarbakır daki Nevruz kutlamasında PKK lideri Abdullah Öcalan ın mektubu okundu. Öcalan mektubunda Silahlı mücadele dönemi bitmiştir.

Abdullah Öcalan'ın Diyarbakır'daki Nevruz Mesajı

3 Diyarbakır daki nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan ın gönderdiği mesajı HDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan Kürtçe, HDP İstanbul.

İşte Öcalan'ın Tarihi Nevruz Mesajı

3 İşte Dİyarbakır da nevruz kutlaması. Abdullah Öcalan ın barış mesajı. Çözüm Süreci nin kritik adımlarından biri bugün Diyarbakır da.

Nevruz Kutlamaları Canlı İzle Diyarbakır 21 Mart Nevruz Kutlaması

6 Öcalan, Diyarbakır da Pervin Buldan tarafından Kürtçe, Sırrı Süreyya Yaklaşık 500 litre mazot, 15 ton odunun kullanıldığı Nevruz ateşi yakıldı. Irmak ın birer konuşma yapması, Abdullah Öcalan ın mesajının okunmasının.

Öcalan'ın Mesajı Okundu 'silah Bırakın'

Diyarbakır da Nevruz Çoşkusu, Tüm Oteller Doldu Abdullah Öcalan mahkum edilen Abdullah Öcalan ın, Kürt sorununun çözümü konusunda da tarihi mesajlar .

Abdullah Öcalan Haberleri

3 HDP Grup Başkanvekili Buldan, Diyarbakır daki nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan ın mesajını Kürtçe okudu. Mesajdan: PKK nın.

Hdp Grup Başkanvekili Buldan Diyarbakır'daki Nevruz

Abdullah Öcalan haberleri, güncel Abdullah Öcalan haber ve fotoğrafları ile en Öcalan ın, 21 Mart ta Diyarbakır daki Nevruz da okunmak üzere mesaj verip.

Abdullah Öcalan Haberleri Ve Abdullah Öcalan Gelişmeleri

3 Abdullah Öcalan ın merakla beklenen mesajı Diyarbakır daki Nevruz kutlamasında okundu.

İşte Abdullah Öcalan'ın Nevruz Mesajı

Diyarbakır da yarın yapılacak olan nevruz kutlamalarında İmralı da ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan ın mesajının okunacak olması Van daki.

Abdullah Öcalan Haberleri Ve Gelişmeleri Radikal'de!

3 Abdullah Öcalan ın Nevruz Mesajı Sırrı Süreyya Önder tarafından Diyarbakır da okundu.

Öcalanın Nevruz Mesajı

6 Nevruz Parkı ndaki tüm hazırlıklar tamamlanırken, Abdullah Öcalan ın Öcalan ın mesajının okunacağı Diyarbakır Nevruz Parkı ndaki etkinliği.

Diyarbakır'da Nevruz Kutlamaları

2 Diyarbakır daki Nevruz kutlamalarına soğuk ve yağmura rağmen büyük katılım sağlandı. HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, Abdullah.

Abdullah Öcalan'ın Nevruz'daki Işid Mesajı

6 Diyarbakır daki nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan ın mesajı okunacak.

Diyarbakır'da Öcalan'ın Mesajı Bekleniyor – Nediyor

5 Diyarbakır daki Nevruz kutlamaları başladı. Al Jazeera Türk, Öcalan ın mesajının da okunacağı kutlamalara katılanlara Nevruz ve PKK nın cezaevindeki lideri Abdullah Öcalan ın vereceği mesajdan beklentilerini sordu.

Nevruz'dan Beklenti Barış Ve Huzur

3 Diyarbakır da kutlanan Nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan ın Nevruz mesajı açıklandı. Türkçe ve Kürtçe olarak yayınlanan mesajın ana.

İşte Öcalan'ın Nevruz Mektubu! Silahları Bırakın

DİYARBAKIR da, yarın kutlanacak nevruz nedeniyle Nevruz Parkı nda Daha sonra İmralı dan gelen sayın Abdullah Öcalan ın mesajı heyet.

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlıkları Tamamlandı!

3 Merakla beklenen Öcalan ın mesajı Diyarbakır daki nevruz meydanında okunuyor | Aktüel.

Öcalan'ın Nevruz Mesajı Diyarbakır'da Okundu

1 PKK lideri Abdullah Öcalan ın Diyarbakır daki Nevruz kutlamalarında okunan mesajını uluslararası haber ajansları acil koduyla servis etti.

Öcalan'ın Mesajı Dış Basında

Abdullah Öcalan ın Nevruz Newroz mesajı nerede okunacak Diyarbakır da mı mesajda neler yazıyor içeriği ne 21 Mart 2015, Öcalan Nevruz.

Öcalan'ın mektubunun okunması canlı izlendi

GENEL

3332 Gün 11 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1