Salı07.05.2024

Abdullah Gül

Abdullah Gül haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdullah Gül

Sözcü Gazetesi, Abdullah Gül ün siyasi geleceği ile ilgili bir haber yayınladı. Haberde Abdullah Gül ün şu anda siyaset düşüncem yok.

Abdullah Gül

Abdullah Gül, d. 29 Ekim 1950, Kayseri, Türkiye Cumhuriyeti nin 11. Cumhurbaşkanı. Bu görevinden önce 2002 yılında Başbakan olarak 58. Türkiye.

Abdullah Gül

The latest Tweets from Abdullah Gül cbabdullahgul. Türkiye Cumhuriyeti 11. Cumhurbaşkanı 2007-2014 - 11th President of the Republic of Turkey.

Abdullah Gül Cbabdullahgul

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Mesajı. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nin 100.

Abdullah Gül

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün Şu anda aktif siyaset düşüncem yok açıklamasına Sayın Gül, cumhurbaşkanlığı gibi bir zaruret dolayısıyla AK Parti den istifa.

Abdullah Gül

Abdullah Gül haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Abdullah Gül kimdir, hayatı ve biyografisi. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: 2.

Abdullah Gül Haberleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Beyoğlu İmam Hatip Lisesi Mescidi nde kıldı. Cuma namazı sonrası öğrencilerin davetini kıramayan Gül, ögle.

Abdullah Gül

Abdullah Gül haberlerini mi aramıştınız? Abdullah Gül hakkındakı son dakika gelişmeleri ve Abdullah Gül ile ilgili tüm haberler Radikal de!

Abdullah Gül Haberleri Ve Gelişmeleri Radikal'de!

Seçimler öncesi AK Parti den aday adaylığı gündemden düşmeyen 11 inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül geçen hafta sonu eşi Hayrünnisa Gül le büyük oğlu .

Abdullah Gül Haberleri

Abdullah Gül Türkiye Cumhuriyeti 11.Cumhurbaşkanı nın resmî Instagram hesabıdır. The official Instagram account of the 11th President of the Republic of .

Abdullah Gül Cbabdullahgul Instagram Photos And Videos

Üniversite hakkında bilgiler, akademik kadro, öğrencilere yönelik yönlendirmeler ve iletişim detayları yer alıyor.

Abdullah Gül Üniversitesi

türkiye büyük millet meclisi 21. dönem milletvekili abdullah gül, kayseri kayseri - 1950, ahmet hamdi, adviye - istanbul üniversitesi iktisat fakültesi - ingilizce.

Abdullah Gül

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye İhracatçılar Meclisi nin TİM ev sahipliğinde, Uluslararası İşbirliği Platformu UİP tarafından düzenlenen 5. Boğaziçi.

11.cumhurbaşkanı Abdullah Gül

Cumhurbaşkanlığının görevleri, eski cumhurbaşkanları ve köşk hakkında bilgiler mevcut.

T.c. Cumhurbaşkanlığı

Abdullah Gül Kimdir? 29 Ekim 1950 de Kayseri de doğdu. Öğrenimini Kayseri Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi nde yaptı. Aynı fakültede başladığı .

Abdullah Gül Haberleri

Abdullah Gül haberleri, güncel Abdullah Gül haber ve fotoğrafları ile en yeni Abdullah Gül gelişmeleri burada.

Abdullah Gül Haberleri Ve Abdullah Gül Gelişmeleri

Abdullah Gül haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Abdullah Gül ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Abdullah Gül Haberleri

AGÜ, sahip olduğu Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi altında açılan programlara 2013-2014.

Akademik

Abdullah Gül: Şu Anda Aktif Siyasetin İçerisinde Olmayacağım . 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 Haziran seçimlerinde aday olup olmayacağına .. . 210 13.

Abdullah Gül

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İslam Kalkınma Bankası nın toplantısına katılmak için Suudi Arabistan a gitti.

Abdullah Gül Suudi Arabistan'a Gitti

Davutoğlu ndan Abdullah Gül ün kararına ilk yorum Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün siyasete dönmesine ilişkin bir açıklamada.

Abdullah Gül Haberleri

abdullah gul konulu haberler ve abdullah gul fotoğrafları ile gündemdeki abdullah gul haberleri.

Abdullah Gul Son Dakika Haberleri Ve Abdullah Gul Güncel Haberler

23 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün Çankaya Köşkü nde ekonomi danışmanlığını da yapan, Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz,.

Abdullah Gül'ün Danışmanı Mhp'den Siyasete Girdi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün seçimlerden sonra parti kuracağı veya Merkez Parti den siyasete girebileceği iddia edildi.

Abdullah Gül Hakkında Yeni İddia!

Abdullah Gül hakkında en son ve en doğru haberler Mynet haber farkı ile bu sayfada. Abdullah Gül Haberleri için tıklayınız.

Abdullah Gül

23 Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İslam Kalkınma Bankası nın toplantısına katılmak için Suudi Arabistan a gitti.

Abdullah Gül Suudi Arabistan'a Gitti

5 Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ da Başkanlık sistemi için yine oy istedi. Erdoğan ın konuşmasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ün bugün.

Cumhuriyet Gazetesi

Ahmet Hamdi Gül ve Adeviye Hanım ın oğulları olan Abdullah Gül, 29 Ekim 1950 de Kayseri de dünyaya geldi. Kayseri Gazi Paşa İlkokulu, Nazmi Toker.

Abdullah Gül Biyografi.info.

Son dakika Abdullah Gül haberleri, abdullah gül ile ilgili en son haberler ve Abdullah Gül son gelişmeler.

1