Pazar28.04.2024

Abdullah Dağdana

Abdullah Dağdana haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gaziosmanpaşa'da Hesap Kavgası Kanlı Bitti

1 Yaşanan kavgada, Orhan Taştekin 34, Cevdet Şit 48 Rasim Oktar, Veysi Ateş 28, Abdullah Dağdana 33 ve ismi öğrenilemeyen iki kişi.

Restoranda Hesap Kavgası 7 Yaralı

5 Olay sonrası, Orhan Taştekin 34, Cevdet Şit 48, Veysi Ateş 28, Abdullah Dağdana 33, Rasim Oktar ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Gaziosmanpaşa'da Hesap Kavgası Kanlı Bitti 7 Yaralı

5 Yaşanan kavgada, Orhan Taştekin 34, Cevdet Şit 48 Rasim Oktar, Veysi Ateş 28, Abdullah Dağdana 33 ve ismi öğrenilemeyen iki kişi.

Restoranda Hesap Kavgası

3 Olay sonrası, Orhan Taştekin 34, Cevdet Şit 48, Veysi Ateş 28, Abdullah Dağdana 33, Rasim Oktar ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı.

Ali Ve Abdullah Akgün

Ali Ve Abdullah Akgün - Yüce Dağdan Esen Yeller - Sindirgili Kardeşler - Egede Düğün Bayram - Ali Ve Abdullah Akgün Albümü Hemen İzlemek İçin Tıklayınız!

Gaziosmanpaşa'da Hesap Kavgası Kanlı Bitti 7 Yaralı

6 Yaşanan kavgada, Orhan Taştekin 34, Cevdet Şit 48 Rasim Oktar, Veysi Ateş 28, Abdullah Dağdana 33 ve ismi öğrenilemeyen iki şahıs.

Rüyada Dağdan Su Akması

Rüyada dağdan su akması, verilen sözün tutulacağına, yararlı uğraşlar ile meşgul olacağına, hoşsohbet yaşlı akrabaya, refah dolu zamanlara, duygusal külfeti.

Dağdan İnene Yeni Kimlik

Bu formüle göre, dağdan inerek Kuzey Irak a çekilen PKK lılar, arzu ettiği halde yeni bir isim ve T.C. kimliği ile Türkiye ye gelebilecek. Abdullah Öcalan, çok açık.

Hesap Kavgası Kanlı Bitti 7 Yaralı Haberi

1 Yaşanan kavgada, Orhan Taştekin 34, Cevdet Şit 48 Rasim Oktar, Veysi Ateş 28, Abdullah Dağdana 33 ve ismi öğrenilemeyen iki kişi.

Abdullah Öcalan İstedi Teröristler Dağdan İniyor

son zamanlarda ülkemizi bolca meşgul eden konulardandır. abdullah öcalan teröristlerin dağdan inmesini istemiştir onlarda 10 ar kişilik 3 grup halinde.

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de hesap kavgası: 7 yaralı

ASAYİŞ

3312 Gün 9 Saat 55 dk. önce yayınlandı

1