Cumartesi04.05.2024

Abdullah Atakan Atasoy

Abdullah Atakan Atasoy haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdullah Atakan Atasoy

Mülki İdare Kararnamesiyle Malazgirt kaymakamı Muhammed Gürbüz Kars ın Sarıkamış İlçesine atanırken, Erzurum un Narman ilçesi kaymakamı Abdullah.

Malazgirt'in Yeni Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Erzurum un Narman Kaymakamlığı ndan Malazgirt kaymakamlığına atanan Abdullah Atakan Atasoy.

Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoyyeni Görevine Başladı.

Abdullah Atakan Atasoy haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Abdullah Atakan Atasoy kimdir, hayatı ve biyografisi. Kaymakam Atasoy.

Abdullah Atakan Atasoy Haberleri

Akçakent Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy Özgeçmişi Doğum Tarihi: 1974 Doğum Yeri: Çorum Medeni.

Abdullah Atakan Atasoy

MUŞ AA - Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerden hastane hakkında bilgi aldı.

Abdullah Atakan Atasoy

Sondakika Abdullah Atakan Atasoy Haberleri İçin Tıkla. MUŞ İHA – Muş un Malazgirt ilçesinde, İstiklal Marşı nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy u anmak için bir.

Son Dakika Abdullah Atakan Atasoy Haberleri

Abdullah Atakan Atasoy, 4 yaşındayken kaymakam olan babasının kucağında fotoğraf çektirdiği Erzurum un Narman ilçesi kaymakamlık.

34 Yıl Sonra Babasının Kaymakamlık Koltuğuna Oturdu

Gözütok, yaptığı açıklamada, Narman İlçesi Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy un yapılmaması yönünde talimat verdiği haberin televizyon kanalları ve.

Büyük Birlik Partisi'nden Kaymakam Atasoy'a Kınama

abdullah atakan atasoy

1