Cuma03.05.2024

Abdulkadir Tamir

Abdulkadir Tamir haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdulkadir Tamir

Abdulkadir TAMİR - 7. Dünya Aritmetik Olimpiyatları katılımcısı ve Kalkınma Bakanlığına Bağlı Görev Yapmış Hafıza Eğitmeni - HAFIZA EĞİTMENİ - Genç Gelişim.

Abdulkadir Tamir Türkiye'de İlki Gerçekleştirdi

Home. Videos middot; Playlists middot; Channels middot; Discussion middot; About. All activities. Recent posts; Uploads; Likes. Abdulkadir TAMİR uploaded a video 1 month ago. 0:58.

Abdulkadir Tamir

Osmaniye nin Kadirli ilçesinde 20 yaşındaki Abdulkadir Tamir isimli genç, yüzyıllardır keşfedilemeyen pi sayı sisteminde yeni bir sistem keşfettiğini ve bu.

Osmaniyeli Matematikçi Yüzyıllardır Fark Edilmeyen Pi Sayı Sistemini

4 18 ay içerisin de Türkiye de 3 defa ilki gerçekleştiren Abdulkadir Tamir Türkiye de 4. kez ilki gerçekleştirmek amacıyla çalışmalarına devam.

Sıla Gazetesi

The latest Tweets from Abdulkadir TAMİR AbdulkadirTamir. Dünya 7. Aritmetik Hafıza Olimpiyatları Katılımcısı, Hafıza Eğitmeni, Uluslararası Yazar. KADİRLİ.

Abdulkadir Tamir Abdulkadirtamir

Abdulkadir Tamir haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Abdulkadir Tamir ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Abdulkadir Tamir Haberleri

Abdulkadir Gökdeniz Tamir Facebook ta. Abdulkadir Gökdeniz Tamir ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Abdulkadir Gökdeniz Tamir

Abdulkadir TAMİR. 79 beğenme. 2012 Türkiye ve Avrupa Gazeteciler Cemiyetine Bağlı Köşe Yazarı 2013 Kalkınma Bakanlığına Bağlı Hafıza Eğitmeni 2013.

Genç matematikçi Abdulkadir Tamir Asal sayıların denge sistemini çözdü

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3284 Gün 12 Saat 21 dk. önce yayınlandı

1