Perşembe02.05.2024

Abdülfettah el Sisi

Abdülfettah el Sisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdülfettah El Sisi

Mareşal Abdülfettah Said Hüseyin Halil el Sisi Arapça: عبد الفتاح سعيد حسين خليل السيسي daha yaygın bilinen adıyla General Sisi d. 19 Kasım 1954, Mısır.

Abdülfettah El Sisi

Abdülfettah el Sisi kimdir? Arap Baharı nın en yakından takip edilen ülkesi belki de Mısır dı. Halk artık her açıdan bunaldığı Mübarek rejimini devirmek için günler .

Abdülfettah El Sisi Kimdir?

mısırın sisi sidir. 28 şubatta bizde de mevcuttu. amerikancı değil, bop karşıtıdır, britanyacıdır. 34999712 04.07.2013 01:00 ~ 05.07.2013 23:25.

Abdülfettah El Sisi

Abdulfettah El Sisi haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Abdulfettah El Sisi kimdir, hayatı ve biyografisi. Sudan daki Hedasi Barajı.

Abdulfettah El Sisi

abdülfettah el sisi, mursi yi tokatlayan adam. mursi atamıştı. beraberce amerikancılık oynayacaklardı ama bunlar işte hep çıkar.

Abdülfettah El Sisi

Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Sisi, Putin için üst düzey karşılama töreni düzenledi ancak Mısırlı bando takımı Rusya milli marşını öyle bir çaldı ki iki lider.

Abdulfettah El Sisi

Petrol kralları Mısır için kesenin ağzını açtı Abdulfettah El Sisi Haberleri - John Kerry nin Mısır a yatırım çağrısından saatler sonra Kuveyt ve Suudi Arabistan 4.

Abdulfettah El Sisi

Mısır Silahlı Kuvvetleri nin Komutanı ve Milli savunma Bakanı Abdulfettah El Sisi, göreve gelmesinin üzerinden bir yıl geçmeden İhvan ve.

Mısır'da Darbe Yapan Abdulfettah El Sisi Kimdir?

General Abdülfettah el Sisi, bir yıldan kısa süre önce genelkurmay başkanlığına getirildi ve kendisini bu göreve atayan Muhammed Mursi nin.

Sisi'nin Arap Birliği Zirvesi konuşması

DÜNYA

3323 Gün 5 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1