Pazar05.05.2024

Abdulbari Güzel

Abdulbari Güzel haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abdulbari Güzel

Azerbaycan da gıdada inşaata kadar pekçok sektörde başarılı faaliyetleriyle öne çıkan ve 6 bin 500 doğrudan, yaklaşık 30 bin de dolaylı olmak üzere binlerce.

Azersun Şirketler Grubu Başkanı Abdülbari Güzel'' İnsana Yatırım

Hasanov un en büyük destekçisinin ise, ne tesadüftür ki AZERSUN Holding in sahibi Abdülbari Güzel olduğu söyleniyor. Halihazırda bu konutlara, Türkiye nin.

Abd Destekli Pkk Siyseti

Böyle iş adamları arasında Azersun Holding şirketler grubunun yönetim kurulu başkanı sayın Abdulbari Güzel de vardı. O, Azerbaycan a gelişi ile İntersun.

Azersun

Halk arasında Baran Güzel olarak tanınan Gozal, Merhum Rıza Ağanın Orta yaşın üzerindeki hemşerilerimizin çoğu Abdulbari beyi ve.

Abdulbari Gozal Kimdir?

AĞRILI işadamı Abdulbari Güzel, Diyadin İlçesi ndeki jeotermal kaynaktan yararlanarak 20 dönümlük alana 8 milyon lira harcayarak sera kurdu.

Abdulbari Güzel

Şirketin başkanı Abdulbari Güzel in doğrudan kişisel yardımıyla takımın maddi sorunları çözüldü. İmkansızlık yüzünden diğer kulüplere gitmiş olan eski.

Karabağ Fk

çevresinde baran güzel olarak tanınan azerbaycan ın en büyük özel teşebbüsü olan azersun holding in patronu olan ağrı doğubeyazıt kökenli,.

Abdulbari Güzel

7 dak. önce AĞRILI işadamı Abdulbari Güzel, Diyadin İlçesi ndeki jeotermal kaynaktan yararlanarak 20 dönümlük alana 8 milyon lira harcayarak sera kurdu.

Eksi 35 Derecede Bir İlki Gerçekleştirdi Ağrılı İşadamı Abdulbari

1 Ağrı nın Diyadin ilçesinde, iş adamı Abdulbari Güzel tarafından jeotermal kaynaktan faydalanarak 8 milyon liraya mal olan serada, dondurucu.

2 azerbaycanı yönetenler pkk lıdıır abdülbari güzel kimdir bir araştırın kardeslerimizin bu guzel davranislarina dahi tahammul edemeyen.

Bakü'de Pkk Protestosu

Eğer bana böyle güzel, yaratıcı ortam, refah ve özgürce hareket. işler yapmışlar lakin saygıdeyer abdulbari güzel bey de azerbaycan için çok.

Azerbaycan Dünyaya Şeker İthal Ediyo

Şirketler Grubu nun yönetim kurulu başkanı Abdulbari Güzel ve holding çalışanları Fahri Hıyabana gelerek ulu önder Haydar Aliyev in mezarını.

De Umummilli Liderin Yıldönümü İle İlgili Tören Düzenlendi

Holding in Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbari Güzel, ticaretle girdikleri Azerbaycan da ilk yatırımlarının hikayesini şöyle anlatıyor: Yıl 1994 idi.

Hazar'ın Yükselen Yıldızı

Abdulbari Güzel ile alakalı olan haberler listeleniyor.| haberans. com.

Abdulbari Güzel Haberleri

1 Serhat Kalkınma Ajansı nın SERKA desteklediği proje kapsamında Ağrılı iş adamı Abdulbari Güzel in İntersun Şirketi tarafından Diyadin deki.

Dondurucu Soğukta Domates Üretimi Diyadin Ağrı 129263

Şunu öğrendim ki; kaçırılan şoförler, Azerbaycan a yerleşen İran Kürtlerinden işadamı Abdulbari Güzel in yönetim kurulu başkanı olduğu Bakü.

Irak 2003 Ayarlarına Döndü

kendisi gibi kürt olan haydar aliyev in desteğiyle azerbaycan ın kaymağını yiyenlerden, azersun holding in sahibi. iran doğumlu, ilkokulu ağrı da okumuş, turgut.

Abdulbarı Guzel

1 Ağrı nın diyadin ilçesinde, iş adamı Abdulbari Güzel tarafından Jeotermal kaynaktan faydalanarak 8 milyon liraya mal olan serada, dondurucu.

Çağ Öğretim İşletmeleri 20. Yıl Konferansı

. Küçük Ağa

Ağrı Diyadin'de -35 derecede domates üretimi

GENEL

3333 Gün 3 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1