Cuma03.05.2024

Abdul Muttalip Yenigün

Abdul Muttalip Yenigün haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Osmaniye'de Fırtına

56 dak. önce Akdam köyünde fırtına nedeniyle Abdulmuttalip Yenigüne ait evin çatısı Yenigün, AA muhabirine, iki katlı evde eşi ve çocuklarıyla otururken.

Osmaniye'de Fırtına Güncel 129399

54 dak. önce Akdam köyünde fırtına nedeniyle Abdulmuttalip Yenigüne ait evin çatısı uçtu. Yenigün, AA muhabirine, iki katlı evde eşi ve çocuklarıyla.

Osmaniye'de Fırtına 129400

54 dak. önce Akdam köyünde fırtına nedeniyle Abdulmuttalip Yenigüne ait evin çatısı uçtu. Yenigün, AA muhabirine, iki katlı evde eşi ve çocuklarıyla.

Osmaniye'de Hortum Ev Ve Ahır Yıktı

14 dak. önce Evde yemek yedikleri sırada aniden evin çatısının uçtuğunu ve camlarında kırıldığını belirten Abdul Muttalip Yenigün42 isimli vatandaş.

Osmaniye'de Fırtına

55 dak. önce Akdam köyünde fırtına nedeniyle Abdulmuttalip Yenigüne ait evin çatısı Yenigün, AA muhabirine, iki katlı evde eşi ve çocuklarıyla otururken.

Osmaniye'de Fırtına

57 dak. önce Akdam köyünde fırtına nedeniyle Abdulmuttalip Yenigüne ait evin çatısı Yenigün, AA muhabirine, iki katlı evde eşi ve çocuklarıyla otururken.

Osmaniye'de Hortum Dehşeti

5 dak. önce Evde yemek yedikleri sırada aniden evin çatısının uçtuğunu ve camlarında kırıldığını belirten Abdul Muttalip Yenigün42 isimli vatandaş.

'iş Konya'da Yapılmalı'

Meslek Komitesi Başkanı Abdulmuttalip Yıldırım: Konya dışına iş yaptırılması doğru değil. Konya nın işini Konya yapabilir. Konya Ticaret Odası.

Yenigün Gazetesi'ne Ziyaretçi Akını

Yıldırım: Yenigün ilkeli bir gazete. Konya Ticaret Odası KTO Matbaacılar Komitesi Başkanı Abdülmuttalip Yıldırım gazetemizin sahibi Mustafa.

Abdulmuttalip Ünlü

Abdulmuttalip Ünlü Facebook ta. Abdulmuttalip Ünlü ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü.

Hatalardan Ders Çıkardık / Gazete Yenigün

İlçe Başkanı Abdülmuttalip Savar, Kongrenin ardından tüm gücümüzle Narlıdere Belediyesi ni kazanmak için savaşacağız diyor.

Fenerbahçe Mobile

Asbaşkanlarımızdan Mithat Yenigün, heyetimize hediye dağıtımında yardımcı olan Kaymakam Abdülmüttalip Aksoy, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin.

Hurşit Yenigün Ve Grubu

İşaret Dili Kutsi den İlan-ı Aşk Abdulmuttalip Akar ve Bedia Dinçkuyucu. Abdulmuttalip Akar ve Bedia Dinçkuyucu işitme engelliler için müzik performansı.

Osmaniye De Hortum Ev Ve Ahır Yıktı

12 dak. önce Evde yemek yedikleri sırada aniden evin çatısının uçtuğunu ve camlarında kırıldığını ifade eden Abdul Muttalip Yenigün42 isimli vatandaş.

Abdul Muttalip Yenigün

yenigün haberleri. Bu kriterlere uygun sonuç bulunamamıştır. Anket. Yazarlar. Abdulmuttalip EMRECİK

Osmaniye Sumbas'ta hortum faciası

ASAYİŞ

3330 Gün 19 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1