Perşembe02.05.2024

Abant Tabiat Parkı

Abant Tabiat Parkı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abant Tabiat Parkı

ABANT TABİAT PARKI. Yeri : Abant Gölü Bolu nun 34 km. güneybatısında Abant Dağları üzerinde tabii bir göldür. Ulaşım: Ankara – İstanbul D-100 Karayolunun.

Abant Tabiat Parkı

ABANT GÖLÜ TABİAT PARKI. 1328 metre yükseklikte yer alan ve E-5 uluslar arası karayoluna 22 km. mesafede bulunan Abant Gölü, 127 hektar.

Haftanın Korunan Alanı 3

Abant gölü diğer adıyla Abant Tabiat parkına bir çok kez gitmişliğim vardır. Buraya gitmeyi düşünüyorsanız size tavsiyem direk buraya yönlenmemeniz. İlk önce.

Abant Tabiat Parkı Nasıl Gidilir?

Find hotels near Abant Tabiat Parkı, Türkiye online. Good availability and great rates. Book online, pay at the hotel. No reservation costs.

Abant Tabiat Parkı

Bolu – Abant Gölü nü seçtik; hem mangal için uygun, hem de Ankara ya 3 saat mesafede. Bu yazıda size Bolu İli nin önemli yeşil alanı, tabiat parkı olan Abant.

Abant Gölü Tabiat Parkı

Batı Karadeniz Bölgesinde Bolu ili merkez ilçesi sınırları içerisindedir. Tabiat Parkına Ankara-İstanbul E-5 Devlet karayolunun 203.km sinden Ömerler.

Abant Gölü Tabiat Parkı Tanıtım

Mudurnu nun 18 km. kuzeydoğusunda, E-5 uluslararası karayoluna 22 km. mesafede, 1328 metre yükseklikte yer alan Abant Tabiat Parkı, 127 ha.lık göl.

Hindiba Pansiyon

5.022 mekanına 337 ziyaretçiden 15.538 fotoğraf ve Gölcük Tabiat Parkı tavsiyeye bak. Abanta göre daha güzel bir tabiat parkı, kartpostal havasında bir yer.

Bolu'da bahar ayında kar yağdı

GENEL

3316 Gün 1 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1