Salı07.05.2024

3D çene protezi

3D çene protezi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

3D Çene Protezi

Caretta carettaya 3D çene protezi takıldı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet TEKNOLOJİ sayfasında!

3D Çene Protezi

21 Çenesinin büyük bölümü parçalanan AKUT-3 isimli iribaş cinsi caretta carettaya dört kişilik ekip tarafından takılan 3D çene protezinin uyumu.

Caretta Caretteya 3D Çene Protezi Haberi Ve Son Dakika Haberler

İlk kez bir caretta carettaya 3D çene protezi takıldı. AKUT ekipleri tarafından yaralı bulunarak DEKAMER e getirilen ve AKUT3 adı verilen.

İlk Kez Bir Caretta Carettaya 3D Çene Protezi Takıldı

19 Dünyada İlk Defa Bir Caretta Carettaya 3D Çene Protezi Takıldı. Yaşam- 14 Mayıs, 10:26 da eklendi, 14 Mayıs, 16:34 te güncellendi.

Dünyada İlk Defa Bir Caretta Carettaya '3D Çene Protezi' Takıldı

14 Çenesinin büyük bölümü parçalanan AKUT-3 isimli iribaş cinsi caretta carettaya dört kişilik ekip tarafından takılan 3D çene protezinin uyumu.

Caretta Caretteya 3D Çene Protezi

21 Pamukkale Üniversitesi Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi nde yaralı halde bulunan caretta carettaya,.

Dünyada İlk Defa Bir Caretta Carettaya 3D Çene Protezi Takıldı

22 Pamukkale Üniversitesi Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi nde yaralı halde bulunan caretta carettaya,.

Dünyada İlk Defa Bir Caretta Carettaya 3D Çene Protezi Takıldı

Sponsorlu Bağlantılar. - Çenesi parçalanmış halde bulunan caretta carettaya cerrahi operasyonla 3D çene protezi takıldı - DEKAMER Müdürü.

Caretta carettaya 3D çene protezi

ÇEVRE

3279 Gün 23 Saat 25 dk. önce yayınlandı

1