Çarşamba01.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
07 Aralık 2015 - 14:25:10

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'nin rakipleri kimler?

Ziraat Türkiye Kupasında gruplar belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe'nin rakipleri kimler? 0 Ziraat Türkiye Kupasında gruplar belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirilen kura çekiminde, kupanın son şampiyonu Galatasaray, E Grubunda Akhisar Belediyespor, Karşıyaka ve Kastamonuspor ile eşleşti.
H Grubuna füşen Fenerbahçe'nin rakipleri Antalyaspor, Hatayspor ve Tuzlaspor olurken, C Grubundaki Beşiktaş'ın rakipleri ise Kardemir Karabükspor, 1461 Trabzon ve Sivas Belediyespor oldu. Trabzonspor ise, F Grubunda Gaziantepspor, Adanaspor ve Nazilli Belediyespor ile eşleşti.
Kupada grup aşamasında ilk maçlar 15-15-17 Aralık'ta oynanacak. Müsabakalar 4'erli 8 grupta lig usulüne göre oynanacak. Maçların sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar son 16'ya kalacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Adil Demir, NAİROBİ, balkan savaşı kimler arasında yapıldı, canlı bomba ihbarı, mühimmat bölükleri, devrim arabası müzesi nerede, bağdat tatlısı tarifi, bafra taksi, akıllı telefon ömrü, osmangazi çilingir, selçuk inan özel röportaj, galatasaray fenerbahçe derbisi linkleri, cemalettin torun haberleri, ayasofya uçan payanda, anamur oyun havaları, kale ingilizce, balat ekşi,