Perşembe16.05.2024
HABERLER - DÜNYA - ERMENİSTAN - ERİVAN
12 Ağustos 2015 - 16:12:40

Zekeriya Öz ve Celal Kara Ermenistan'da mı?

Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Basın Bürosu, haklarında yakalama kararı çıkan eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın Ermenistan'da olduğuna dair herhangi bir bilgiye sahip olmadıklarını bildirdi.
Zekeriya Öz ve Celal Kara Ermenistan'da mı? 0 Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Basın Bürosu, haklarında yakalama kararı çıkan eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın Ermenistan'da olduğuna dair herhangi bir bilgiye sahip olmadıklarını bildirdi.
Haklarında yakalama kararı çıkan eski savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın Gürcistan üzerinden Ermenistan'a gittikleri kaydedilmişti. Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada, eski savcılar Öz ve Kara'nın Ermenistan'da olduğuna dair herhangi bir bilginin olmadığı belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Atak Helikopteri, Ovit Yaylası, yangın önleme ve söndürme, ataşehir evlendirme dairesi, dokuz eylül üniversitesi uzman alımı, tıbbi malzeme derneği, roketsan ıletısım, milli eğitim bakanlığı görevleri, ukrayna ile ilgili haberler, macit özcan iletişim, gökçeada arıcılık, adana emniyet müdürü ile ilgili haberler, beyzbol sopasıyla öldürdüler, nezle zencefil, ersun yanal ocak ayı transfer listesi, sarıyer devlet hastanesi doktor kadrosu, at eti karıştıran firmalar,