Cumartesi18.05.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
06 Nisan 2015 - 21:02:25

Youtube yasağı kalktı mı?

Facebook ve Twitter'a yönelik erişim engeli kaldırılırken, erişimin halen yasak olduğu belirtilen Youtube'a girilebilmesi kafaları karıştırdı.
Youtube yasağı kalktı mı? 0 Facebook ve Twitter'a yönelik erişim engeli kaldırılırken, erişimin halen yasak olduğu belirtilen Youtube'a girilebilmesi kafaları karıştırdı.
Erişim Sağlayıcıları Birliği, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın rehin alındığı anlara dair görüntü, ses ve videoların yer aldığı Facebook, Youtube ve Twitter'a mahkeme tarafından erişim yasağı getirildiğini duyurmuş, söz konusu içerikleri hemen kaldıran Facebook engellenmemişti. Bir süre sonra bahse konu içeriği kaldıran Twitter da açılırken, Youtube'la ilgili belirsizlik oluştu. Açıklamaya göre erişime yasak olan youtube'un açık olması kafaları karıştırdı.
Youtube'dan Mehmet Selim Kiraz'la ilgili videoların kaldırılmadığı da görüldü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Youtube yasağı kalktı mı? Youtube yasağı kalktı mı?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Süleyman Soylu, Ufuk Tanık, kadıköy metro durakları, hortum görüntüleri, inegöl devlet hastanesi doktor listesi, umut bulut ve karısı, mustafa güler mersin, borsa takip programı, dokuz eylül üniversitesi canlandırma filmi tasarım ve yönetimi, seyfe nebelbal, adalet bakanı başdanışmanı, gizem hatipoğlu mesleği, cerberus - üç başlı şeytan, melihat gülses ekşi, transfer haberleri neymar, tema doğum günü hediyesi, fas rabat,