Perşembe09.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
20 Mart 2015 - 12:38:38

Yargıtay onadı: Trabzonspor kongre yapacak!

Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, Trabzonspor'un 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiği kongre ile ilgili yerel mahkemenin verdiği kararı onadı. Bordo mavili kulübün kongre yapması gerekliği kesinleşti.
Yargıtay onadı: Trabzonspor kongre yapacak! 0 Yargıtay 18. Hukuk Dairesi, Trabzonspor'un 26 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirdiği kongre ile ilgili yerel mahkemenin verdiği kararı onadı. Bordo mavili kulübün kongre yapması gerekliği kesinleşti.
Trabzonspor'un 2013 Mayıs ayında İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongrede yönetimin görev süresiyle ilgili ek maddenin iptaline karar veren yerel mahkeme kararını onadı. Davada müdahil olan Ali Sait Yılmaz, Trabzonspor kongresine itiraz ettiğini belirterek, "Karar yargıtaydan geldi ve yerel mahkemenin vermiş olduğu karar onaylandı. Trabzonspor kongresinin yanlış olduğunu onaylandı. Trabzonspor'un sağlıklı bir yapıya kavuşması gerekiyorsa en kısa zamanda seçim yapılmalıdır. Trabzonspor'un en kısa zamanda kongre yapması gerekiyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu aday ise normal bir şekilde gelsin adaylığını koysun ve seçime gitsin. Herkesin şapkasını önüne koyması gerekiyor. Trabzonspor'un gidişi iyi değil" dedi.
Bu karardan sonra Trabzonspor yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenirken, karar düzeltme hakkının kullanılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Yargıtay onadı: Trabzonspor kongre yapacak! Yargıtay onadı: Trabzonspor kongre yapacak! Yargıtay onadı: Trabzonspor kongre yapacak!

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cahit Sıtkı Tarancı Kültür ve Sanat Merkezi, Sabancı Öğretmen Evi, ahmet bulut tel, gürcistan hayat kadınları, marmara üniversitesi iletişim fakültesi vikipedi, karşıyaka devlet hastanesi romatoloji randevu, dokunulmazlık oyunu son bölüm, tatar pidesi, çağlayan adliyesi adli emanet, simge tertemiz cocugu, nasreddin hoca sesli kitap, behram çorbası, selim yaşar haberleri, kırgızca pop şarkılar, sabah hayır duası, kudüs lut kapısı, güneysınır kontur saatleri,