Çarşamba15.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - VAN
30 Mart 2015 - 07:26:00

Van Saray'da aileler arasında silahlı kavga

Van'ın Saray ilçesinde iki aile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada 2'si silahla toplam 6 kişi yaralandı.
Van Saray'da aileler arasında silahlı kavga 0 Van'ın Saray ilçesinde iki aile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada 2'si silahla toplam 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kavga, ilçeye bağlı Bakışık Mahallesi'nde meydana geldi. İki aile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada Ö.D. (16) ve S.D. (19) ateşli silahla yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavgada karşı aileden olduğu ileri sürülen ve sopa darbesiyle yaralanan M.I. (51), R.K. (31), S.K. (21) ve E.I. (18) isimli şahıslar ise başka ambulanslarla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Jandarma, olası başka bir kavganın yaşanmaması için mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tavşanlı köyü, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, sinema yerleri, ankara emniyet müdürlüğü istihbarat daire başkanlığı, lale soğanları dikim zamanı, çağdaş gazeteciler derneği yılın kadın oyuncusu ödülü, bruno alves zenit golleri, çanakkale şehitler abidesi ve savaş eserleri müzesi, sultanbeyli lastik, kestel halı saha, kemençe müzik notaları, sare davutoğlu sözlük, tarsus ortaokulu, lokum cafe, toros alcan, volkan demirel önemli kurtarışları, encümen sonuçları,