Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - TRABZON
18 Mart 2015 - 19:50:20

Uzungöl kar manzaralarına sahne oldu

Türkiye'nin ve Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Uzungöl, iki gündür belli aralıklarla yağan kar yağışı ile birlikte beyaza büründü.
Uzungöl kar manzaralarına sahne oldu 0 Türkiye'nin ve Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Uzungöl, iki gündür belli aralıklarla yağan kar yağışı ile birlikte beyaza büründü.
Bölgedeki soğuk ve yağışlı hava iç kesimlerde yerini kara bırakırken, soğuk ve yağışlı havanın hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Uzungöl kar manzaralarına sahne oldu Uzungöl kar manzaralarına sahne oldu Uzungöl kar manzaralarına sahne oldu Uzungöl kar manzaralarına sahne oldu

Yorum Yaz:



Aramalar:

KABİL, Şemseddin Han, ruyada meyve suyu ıcmek, oy halepçe, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi darülaceze ek binası nerede, nişantaşı ışık yemek menüsü, psikolog burcu subaşı, avrupa birliği bakanlığı öğrenci, dövüş macera filmleri, arel ib günü, mezopotamya icatları, lale hilal allah, zamak külçe ankara, marmara adası otelleri herşey dahil, dolu ecza dolabı, ensar öğüt vakfı, yıldız teknik üniversitesi japonca kursu,