Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
02 Aralık 2015 - 21:54:34

Uzman Çavuş Ergün Karaca şehit oldu

Mardin'de terör örgütü PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan askerin ve yaralananların isimleri belli oldu.
Uzman Çavuş Ergün Karaca şehit oldu 0 Mardin'de terör örgütü PKK'lılar tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan askerin ve yaralananların isimleri belli oldu.
Mardin'de PKK'lılar askerleri taşıyan sivil otobüsün geçişi sırasında bombalı saldırı düzenledi. Patlamada sonucu otobüste bulunan 5 asker ile 2 sivil personel ve 1 vatandaş yaralandı. Aracın içinde bulunan Uzman Çavuş Ergün Karaca şehit oldu.
Olayda ayrıca Albay Y. E, Binbası G. K., Kıdemli Başçavus S.N.A., sivil şoför A.G., Er İ.O. ile M.M.Y. yaralandı. Ayrıca patlama esnasında olay yerinde bulunan A.C. isimli vatandaşlar da çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yarın Selen Kışlasında düzenlenecek olan askeri törenle memleketine gönderilecek olan şehit uzman Çavuş Ergün Karaca'nın Adana nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi. Karaca'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türk kültürü, Ören sahili, bahçeli aspava, belarus sokakları, mustafa orhan özer, van kalesi panorama, nişantaşı obis, emek mahallesi bit pazarı, kızık boyu vikipedi, yeşilpınar doğanspor, mardin savur, vatan caddesi satılık, çorum ziraat bankası şube kodu, cebeci köyü tarihçesi, ataşehir çömlek, samatya devlet hastanesi haberleri, biber gazı kılıfı,