Perşembe16.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ADANA
18 Mart 2015 - 22:29:25

Uçağı kaçırmamak için bomba ihbarı yapan asker gözaltına alındı

Adana-İstanbul seferini yapacak Türk Hava Yolları (THY) uçağı kalkacağı sırada, ihbar üzerine bomba araması yapıldı. Uçağı kaçırmamak için ihbarda bulunduğu belirlenen asker gözaltına alındı.
Uçağı kaçırmamak için bomba ihbarı yapan asker gözaltına alındı 0 Adana-İstanbul seferini yapacak Türk Hava Yolları (THY) uçağı kalkacağı sırada, ihbar üzerine bomba araması yapıldı. Uçağı kaçırmamak için ihbarda bulunduğu belirlenen asker gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Türk Hava Yolları'nın (THY) saat 11.10'da Adana'dan İstanbul'a gitmek için pist başı yapan uçağı, bomba ihbarı üzerine durduruldu. Yolcular uçaktan tahliye edildi. Olay yerine itfaiye, ambulans, polis ve bomba imha uzmanı ekipler yönlendirildi. Uçakta arama başlatan polis ekipleri patlayıcı olup olmadığını tespit edemedi.
Bu arada, Adana Havalimanı'na gelen ve bomba ihbarını yaptığı belirlenen Ergün E. (21) gözaltına alındı. Ergün E.'nin Bitlis'te vatani görevini yaptığı, izinli olarak geldiği memleketinde uçağa yetişmek için ihbarda bulunduğunu itiraf ettiği öğrenildi.
Polis ve bomba imha uzmanı ekipleri, ihbarın asılsız çıkmasının ardından uçaktan ayrıldı.
Yolcular yeniden aprona çekilen uçağa bindirilmeye başlandı. Uçak yaklaşık 1 saat sonra İstanbul'a hareket edecek.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Uçağı kaçırmamak için bomba ihbarı yapan asker gözaltına alındı Uçağı kaçırmamak için bomba ihbarı yapan asker gözaltına alındı Uçağı kaçırmamak için bomba ihbarı yapan asker gözaltına alındı Uçağı kaçırmamak için bomba ihbarı yapan asker gözaltına alındı

Yorum Yaz:



Aramalar:

DOKAP, Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi, taşlıçay imam hatip lisesi, tire devlet hastanesi psikiyatri doktorları, yüksek seçim kurulu çorum telefon numarası, bahçelievler mahallesi üsküdar posta kodu, nalbur güngören, yeşilay uzun şiir, ege üniversitesi hastanesi nöroşirurji doktorları, lefkoşa il mi ilçe mi, ekrem çelebi neyleyim ben seni dünya, ermeniler ve nar, istanköy adası, yaya toure fulham, evcil sürüngenler, siverek belediyesi, bafra otobüs,