Salı07.05.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
13 Ağustos 2015 - 10:49:48

Twitter 140 karakter sınırı nasıl kaldırılır?

Twitter'ın son güncellemesini indirenler karakter sınırından kurtuluyor.
Twitter 140 karakter sınırı nasıl kaldırılır? 0 Twitter'ın son güncellemesini indirenler karakter sınırından kurtuluyor.
Twitter geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kısa süre içinde DM'ye özel kalmak üzere karakter sınırını tamamen kaldıracağını açıklamıştı. Kendi resmi hesabından yaptığı açıklamada DM'lerde 140 karakter sınırını kaldırdığını duyurdu.Web üzerinden ve telefonlardan herhangi bir kullanıcıyla DM üzerinden görüşürken artık karakter sınırı olmayacak. Twitter'ın son güncellemesini iOS ve Android cihazlarına yükleyenler bu sınırdan kurtulacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Katar, Hüseyin Avni Aker Stadyumu, hakkari ışıklı karakolu, galatasaray maç sonucu, turgutlu devlet hastanesi telefon no, fatih bulut azrail canımı ister, kolera yaprak dökümü, çanakkale şehitleri şiiri ve anlamı, danıştay başkanı seçim, siyaset üzerine, kış lastikleri ile ilgili kanun, nijerya gece hayatı, mardin liseleri, van encümen adayları, kemalpaşa zahide hoca, diyarbakır eğitim ve araştırma hastanesi gastroenteroloji doktorları, diyarbakır nevruz parkı olayı,