Cuma26.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - TUNCELİ
01 Aralık 2015 - 13:06:13

Tunceli'de kar: Pülümür, Nazımiye ve Ovacık'ta kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti

Tunceli'de dün gece başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Ovacık, Pülümür ve Nazımiye ilçelerine elektrik verilemezken, kent merkezinde de zaman zaman kesintiler yaşanıyor.
Tunceli'de kar: Pülümür, Nazımiye ve Ovacık'ta kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti 0 Tunceli'de dün gece başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Ovacık, Pülümür ve Nazımiye ilçelerine elektrik verilemezken, kent merkezinde de zaman zaman kesintiler yaşanıyor.
Tunceli'de dün gece başlayan kar yağışının nedeniyle Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti. Yağış nedeniyle ulaşımda da zaman aksamalar yaşanırken, vatandaşlar büyük güçlükler çekiyor. Ayrıca, yağış nedeniyle Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerine elektrik verilemezken, yağan sulu karın yüksek gerilim hatlarındaki iletkenlerin kopmaları neden olduğunu, bu yüzden enerji verilemediği öğrenildi. Fırat Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yetkilileri, ekiplerin arızalara müdahale ettiğini söyledi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tunceli'de kar: Pülümür, Nazımiye ve Ovacık'ta kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti Tunceli'de kar: Pülümür, Nazımiye ve Ovacık'ta kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Göksun Emniyet Müdürlüğü, olimpos sahil, avcılar lazer epilasyon fiyatları, nüfus kaydı taşıma süresi, erciyes üniversitesi tıp fakültesi hastanesi personel alımı, uçak yapılışı, inegöl zigon sehpa, amasya gümüşhacıköy ziraat odası, tuluyhan uğurlu büyük türkiye senfonisi, siber suçlar mücadele daire başkanlığı, dağcı olmak için ne gerek, acıbadem üniversitesi uzmanlık, beyin ölümü muayenesi, kütahya saray mahallesi nerede, bitez uludağ sözlük, acil servis sinan gerçek adı,