Çarşamba08.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
11 Aralık 2015 - 14:13:33

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, istifa etti

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa etti.
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, istifa etti 0 Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa etti.
Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa ettiğini belirterek, "Yönetimle görüşerek istifa ettim ve Trabzonspor defterini kapattım. Ben ayrıldıktan sonra açıklama yapan insanlardan değilim. Trabzonspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Trabzonspor'da olduğum için çok mutluyum. Trabzon'da çok güzel günlerim geçti" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Göksel Kortay, Beyoğlu Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Planları, iletişim fakültesi reklamcılık, milli eğitim bakanlığı teşkilat ve görevleri hakkında kanun, abdullah gül öğrencilik yılları, ninova vodafone, kemer vergi dairesi, müslüman ilim öncüleri ansiklopedisi, şehitler abidesi rölyefi, tarabya istek vakfı, samatya devlet hastanesi kardiyoloji doktorları, tunus kadınları, kemer esnaf odası, uefa kura çekimi rakipler, balkan savaşlarında padişah kimdir, germencik ortaklar anadolu lisesi, ankara üniversitesi cebeci kampüsü nükleer tıp,