Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - TRABZON
27 Mart 2015 - 13:35:01

Trabzon Sürmene'de hastalanan buzağı bagajda götürüldü

Trabzon'un Sürmene ilçesinde hastalandığı için veterinere götürülen buzağı, tedavisi yapıldıktan sonra eve bagajda döndü.
Trabzon Sürmene'de hastalanan buzağı bagajda götürüldü 0 Trabzon'un Sürmene ilçesinde hastalandığı için veterinere götürülen buzağı, tedavisi yapıldıktan sonra eve bagajda döndü.
Sürmene taksi durağına bağlı olarak çalışan Süleyman Yıldırım'ın bu gün sıra dışı bir yolcusu vardı. Sarıkız ismi verilen ve hastalanan buzağı, veterinerde tedavi olduktan sonra sahibi tarafından otomobilin arka koltuğuna bindirilerek eve götürüldü. Buzağının taksinin bagajındaki yolculuğu görenleri şaşırttı. Taksinin sahibi Süleyman Yıldırım, buzağı ve koyunlarla böyle yolculuk yapmaya alışkın olduklarını ifade ederek, ''Buzağının bana bir zararı yok. Bagajda oturuyor. O da nihayetinde bir canlı'' şeklinde konuştu.
Henüz 15 günlük olan sevimli buzağı bir çuval unla birlikte sağlıklı bir şekilde evinin yolunu tuttu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Trabzon Sürmene'de hastalanan buzağı bagajda götürüldü Trabzon Sürmene'de hastalanan buzağı bagajda götürüldü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Selahattin Demirtaş, Çaltı Mahallesi, balkan savaşları özet bilgi, cem ceminay lokantada şaka, süs tavuğu cinsleri, nesrin cavadzade biyografisi, jandarma eğitim komutanlığı, samsun zeytinlik mahallesi yıkımı, gömeç merkezde satılık daireler, yezidiler albümü, hastalık oranları, güven cankur, akedaş alanya, halepçe katliamı ile ilgili şiirler, güney afrika ali katırcıoğlu, fatih terim klip, kepez zeytinlik mahallesi haritası,