Cumartesi27.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - TEKİRDAĞ
04 Mayıs 2015 - 15:52:07

Tekirdağ'da düğünde geline damacana takıldı

Tekirdağ'da bir su firmasının sahibi, sekreterine düğününde damacana taktı.
Tekirdağ'da düğünde geline damacana takıldı 0 Tekirdağ'da bir su firmasının sahibi, sekreterine düğününde damacana taktı.
Tekirdağ'da faaliyet gösteren bir su firmasında sekreter olarak çalışan Esra Abanoz, hayatını Mustafa Akın ile birleştirdi. Villa Düğün Salonu'nda yapılan düğüne çok sayıda davetli katıldı. Düğünde firma sahibi Oral Gülen, ilginç bir işe imza attı. Su damacanasına 2 bilezik takan Gülen, damacanayı da gelinin boynuna taktı. Gülen'in bu hareketi salondakileri güldürdü.
Oral Gülen, yaptığı ilginç takının hatırlanacağını belirterek, "Gelin ve damadın düğünlerinde hatırlayacakları ilginç bir olay oldu. 20 yıl sonra bu fotoğrafa bakan çocukları 'Anne, baba bu damacana nedir?' diye soracaklar. Su firmasının çalışanına ancak damacana takılır" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Hamam Arası Sokak, Burak Özçivit, namazın faydaları, toyota fabrikası gebze iş başvurusu, işçi bayramı ilgili sözler, carlo ancelotti ekşi, kuruçeşme eczane, çanakkale valiliği milli eğitim müdürlüğü, kuğu takımyıldızı, dha oranı en yüksek balık yağı, özlem kaya gündüz, palas egalite, denizli valisi nin adı, gölbaşı jandarma tesisleri, sermaye piyasası kurulu dersleri, rekor çapları, sabit hat gizleme,