Cuma17.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - GAZİANTEP
27 Kasım 2015 - 21:30:24

Tayyar'dan ilginç Putin tweeti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Daha önce Putin ve Rusya'yı ne çok ciddiye alıyormuşum. Çocuk gibiler sahiden. Mıy mıy mıy" dedi.
Tayyar'dan ilginç Putin tweeti 0 AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Daha önce Putin ve Rusya'yı ne çok ciddiye alıyormuşum. Çocuk gibiler sahiden. Mıy mıy mıy" dedi.
Twitter hesabından yaptığı açıklamada Rusya'ya gönderme yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, eskiden Rusları çok ciddiye aldığını, biraz daha ciddi olmalarını gerektiğini ifade etti. Tayyar, "Daha önce Putin ve Rusya'yı ne çok ciddiye alıyormuşum. Çocuk gibiler sahiden. Mıy mıy mıy" şeklinde tweet attı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tayyar'dan ilginç Putin tweeti Tayyar'dan ilginç Putin tweeti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Nusaybin Devlet Hastanesi, Çanakkale şehitleri, psikolojik rahatsızlıkların adı, japon milli eğitim bakanlığı, rekor gayrimenkul, yalçın akdoğan sözlük, didier drogba ultimate team, belçika frangı ne kadar, hatip dicle tahliye edildimi, yenişehir mahallesi muhtar adayları, adana büyükşehir belediyesi tiyatrosu, ekrem çelebi mapushane ranzaları, rıdvan dilmen hakkında bilgi, arjantin plakası, emine ülker tarhan anket, mehmet baransu iletişim, milli eğitim bakanlığı veli bilgilendirme servisi,