Perşembe16.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
29 Nisan 2015 - 10:32:40

Survivor yarışmacılarına büyük şok

Birleşme partisinde bir araya gelen Survivor yarışmacıları, gönüllerince yemek yeyip eğlendikten sonra adaya döndüklerinde büyük bir şok yaşadı.
Survivor yarışmacılarına büyük şok 0 Birleşme partisinde bir araya gelen Survivor yarışmacıları, gönüllerince yemek yeyip eğlendikten sonra adaya döndüklerinde büyük bir şok yaşadı.
TV8'in ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star'da yarışmacılar büyük bir şok yaşadı. Birleşme partisinde tüm yarışmacıların bir araya gelmesinin ardından yemekler yendi, danslar edildi. Yarışmacılar ayrıca ünlü şarkıcı Hadise'nin verdiği mini konserle de dilediklerince eğlendi.
Ancak parti sonrası adalarına dönen yarışmacılar, yaptıkları her şeyin yıkılmış olduğunu görünce adeta yıkıldı. Ada hayatına sıfırdan başlayacak olan yarışmacılar, yeniden yatacak barakalar ve hayatlarını kolaylaştırabilecek aletler yapmak zorunda. Yarışmacıların büyük şok yaşayacağı Survivor'ın yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Survivor yarışmacılarına büyük şok Survivor yarışmacılarına büyük şok

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gölpazarı İlçe Devlet Hastanesi, Fidan Kalsen, sosa ve sevgilisi, yıldırım belediyesi spor salonu, aselsan olayları, brucella dövüş oyunları, gelibolu yarımadası yüzölçümü, yusuf hasan akgün foto, şanlıurfa cezaevi ölenlerin isimleri, milli futbolcuların boyları, flamenko şarkıcı, atletico mineiro as kadrosu, genel kültür genel yetenek yargı yayınları, çanakkale destanı fahri ersavaş dinle, hasan ferit gedik kaç yaşında, kuğu müzik, kumluca belediyesi telefon,