Cumartesi18.05.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
03 Haziran 2015 - 14:09:27

Skype güvenlik açığı

Dünyanın en popüler konuşma ağı olan Skype'ta güvenlik açığı bulundu.
Skype güvenlik açığı 0 Dünyanın en popüler konuşma ağı olan Skype'ta güvenlik açığı bulundu.
Milyonlarca insanın aktif olarak kullandığı çevrimiçi görüntülü konuşma ve mesajlaşma ağı Skype'ta güvenlik açığı bulundu. İleti kısmına "http://:" şeklinde yazıldığı zaman Skype uygulaması donuyor. Skype'taki sorun mobil uygulamaların yanı sıra masaüstü uygulamasında da yaşanmakta.
Bu mesajdan sonra Skpye'de tekrar oturum açmak 'daha önce oturum açıldı' hatası nedeniyle gerçekleşmiyor. Skype açabilmek için bilgisayarınızı yada mobil cihazınızı yeniden başlatmanız ve aynı zamanda Skype güncelleme yapmanız gerekiyor.
Skype'den konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken. Sorunun nasıl çözüleceği henüz bilinmiyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Karadeniz sahilleri, Muhammed Gürbüz, adana adliyesi infaz koruma memuru alımı, nazımiye jandarma komando bölüğü, ankara mobese kameraları listesi, haydar baş rus ajanı mı, akçaabat kır pidesi, hey onbeşli türküsü hikayesi, emrah kaya müge anlı, sobran de arbolito letra, finike şimşek otel, gap özel güvenlik ş.urfa, mehmet metiner ailesi, edirne belediye başkanı hamdi sedefçi, bağcılar caddesi merkez mahallesi, yatabare mevki, istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi iletişim,