Cuma26.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
29 Temmuz 2015 - 07:39:32

Şırnak İdil'de polis ile terör yandaşları arasında çatışma

Şırnak'ın İdil ilçesinde hendek kazan ve yolu silahlarla kapatan YDG-H grubu ile polis arasında çatışma çıktı.
Şırnak İdil'de polis ile terör yandaşları arasında çatışma 0 Şırnak'ın İdil ilçesinde hendek kazan ve yolu silahlarla kapatan YDG-H grubu ile polis arasında çatışma çıktı.
Şırnak'ın İdil ilçesinde, PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi bir grup, Turgut Özal Mahallesi'ne araç girişlerini engellemek için yola iş makineleri ile hendek kazdı. Daha sonra ellerindeki silahlarla Adile Naşit Caddesi'ne çıkan grup, yolu trafiğe kapatarak, eylem yaptı. Bir süre sonra olay yerine gelen polis, gruba müdahale etti. Bunun üzerine grup, yanlarında bulunan bir kasa dolu molotof kokteyli ve ses bombaları ile polise saldırdı. Polis de gruba, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Silah seslerinin de geldiği çatışma saatlerce sürdü. Çatışmada, YDG-H'lilerin hendek kazmak için kullandığı iş makinesi kurşunların isabet görmesi sonucu zarar gördü. Çatışma, grubun ara sokaklara kaçmasıyla sona erdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak İdil'de polis ile terör yandaşları arasında çatışma Şırnak İdil'de polis ile terör yandaşları arasında çatışma

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mahmut Nedim Tunçer, Selçuk Aydın, narkotik unluler son dakika, denizli nasıl bir yer, ankara üniversitesi döner sermaye, sucuk yapımı fabrika, doğu perinçek osman pamukoğlu, hastalık lupus, mekke fotoları, platin mutfak, kızıl damga, süleyman soylu iletişim bilgileri, ağaçlandırma genel müdürlüğü, sermaye piyasası kurulu vergi numarası, türkiye uçak fabrikası, akdeniz üniversitesi özel mi, ahmet özyanık nereli,