Çarşamba15.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - MUĞLA
16 Ağustos 2015 - 17:57:21

Sıla Bodrum Antik Tiyatro konseri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaz konserleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Sıla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Sıla Bodrum Antik Tiyatro konseri 0 Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaz konserleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Sıla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Bodrum Antik Tiyatro'da yaz konserleri kapsamında Sıla konser verdi. Antik Tiyatro'yu dolduran hayranları tarafından büyük ilgi gören Sıla sahne kostümüyle beğeni topladı. Şarkılarına ışık şovu ve gitaristlerin şovları eşlik eden Sıla, "sahneyi beğendiniz mi" diyerek hayranlarına seslendi. Konuşmasına Bodrum'a aşık olduğunu söyleyerek başlayan şarkıcı, "Antik Tiyatroyu ve Bodrum'u çok seviyorum çok. Bugünkü atmosfer mükemmel" dedikten sonra izleyicilerin kalabalık olması ve her şarkıya eşlik etmesine de teşekkür etti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Sıla Bodrum Antik Tiyatro konseri Sıla Bodrum Antik Tiyatro konseri Sıla Bodrum Antik Tiyatro konseri Sıla Bodrum Antik Tiyatro konseri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Anadolu Adalet Sarayı, bahar havası, ibrahim tatlıses ahmet tatlı, uçakta külçe altın, mustafakemalpaşa randevu alma, istanbul beyoğlu belediye başkanı, ünlülerin sahne arkası frikikleri, sakarya üniversitesi sosyoloji, tefenni otel, nalbur tuzla, kraliçe resmi, toprak kayması en çok hangi ülkede olur, gap yenev, üsküdar belediyesi sosyal tesisleri, maliye bakanlığı iletişim, kurşunlu çiğdem şenliği, kurumlar vergisi kanunu gerekçeleri,