Salı11.06.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SİİRT
19 Eylül 2015 - 09:08:21

Siirt Şirvan'da jandarma karakoluna saldırı

Siirt'in Şirvan ilçesinde, bir grup terörist tarafından jandarma karakoluna roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.
Siirt Şirvan'da jandarma karakoluna saldırı 0 Siirt'in Şirvan ilçesinde, bir grup terörist tarafından jandarma karakoluna roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırının ardından kısa süreli çatışma yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Şirvan Ormanbağı Jandarma Karakolu'na bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Saldırıya, askerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmaya bölgedeki korucular da destek verirken, teröristler gecenin karanlığından faydalanarak kaçtı. Bölgede operasyon başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Murat Küçük, Cemalettin Yılmaz, milli eğitim bakanlığı hizmetli, selim sadak cumhuriyet, güngören otomotiv bursa, hamsi dolması nasıl yapılır, galatasaray maçı bittimi, çözüm süreci radikal, sultanahmet ucuz pansiyon, odessa çatışma, viyana budapeşte tren, zürih şehrinde yapılacak şeyler, malatya erhaç hava üssü, gökhan kırdar isyanım yanışıma sözleri, funda arar gitme kal şarkı sözü, ermenek barajı, fenerbahçe resmi sitesi,