Pazar19.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
24 Haziran 2015 - 17:16:35

Siirt Eruh'ta askeri üsse silahlı saldırı

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup teröristin Siirt'in Eruh ilçesinde keskin nişancı tüfeği ile silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Siirt Eruh'ta askeri üsse silahlı saldırı 0 Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup teröristin Siirt'in Eruh ilçesinde keskin nişancı tüfeği ile silahlı saldırıda bulunduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından Siirt'in Eruh ilçesinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı Okçular Ana Üs Bölgesi Erkan Tepe Yakın Emniyet Üs Bölgesi'ne keskin nişancı tüfeği ile silahlı saldırıda bulunulduğu belirtilerek, "Terörist ateşlerine Üs Bölgesinde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiş, unsurlarımız tarafından açılan karşı ateşler üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Söz konusu silahlı saldırılarda herhangi bir zayiat veya hasar meydana gelmemiştir" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Finike, KARABÜK, izzettin doğan milletvekili adayı, cem yılmaz çaliş çaliş, bilecik yenipazar hava durumu, arena spor salonu sinop, tanap işçi alımı, karsın ilçeleri, işitme engelli ile iletişim, ankara büyükşehir belediyesi ulaşım dairesi başkanlığı, ege denizi adını ne zaman almıştır, okmeydanı famas plaza, ziraat türkiye kupası reklamı, çalar saat iletişim, bilal erdoğan imam hatip, çırağan sarayı mağazalar, fatih belediyesi judo,