Cumartesi18.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
08 Temmuz 2015 - 08:04:02

Shahid Kapoor ile Mira Rajput evlendi

Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ünlü Bollywood aktörü Shahid Kapoor, nişanlısı Mira Rajput ile dünya evine girdi.
Shahid Kapoor ile Mira Rajput evlendi 0 Dünyada milyonlarca hayranı bulunan ünlü Bollywood aktörü Shahid Kapoor, nişanlısı Mira Rajput ile dünya evine girdi.
Hindistan sineması Bollywood'un en gözde bekar erkeklerinden Shahid Kapoor, 14 Ocak'ta nişanlandığı üniversite öğrencisi Mira Rajput ile dün de nikahlandı. Sade bir törenle evlenen çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.
Düğün töreninin 12 Temmuz'da yapılacağı, törene çiftin aileleri ve yakın dostları ile Bolywood yıldızlarının katılacağı açıklandı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Shahid Kapoor ile Mira Rajput evlendi Shahid Kapoor ile Mira Rajput evlendi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ceylanpınar Devlet Hastanesi, Avukat Ercan Ezgin, taşlıçay alakoçlu ilkokulu, zübeyde hanım caddesi aydın, fatih belediye başkanı hangi parti, savunma sanayi müsteşarlığı bütçesi, uzman diyetisyen hatice koçak, gülhane askeri tıp akademisi diş hekimliği ankara, kuruçeşme teras, abiye kıyafetler nereden alınır, istanbul kemerburgaz üniversitesi özel yetenek sınavı, ağrı çevre ve şehircilik, derik zeytini nasıl yapılır, hatice kaya tutuk, benzin çeşitleri nelerdir, otomobil pazarı daraldı, atina map,