Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - RİZE
13 Ekim 2015 - 12:02:50

Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme

Rize'de yapılan 'Teröre lanet' mitinginde yaptığı konuşma Sedat Peker'in başına iş açtı.
Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme 0 Rize'de yapılan 'Teröre lanet' mitinginde yaptığı konuşma Sedat Peker'in başına iş açtı.
Peker, konuşmasında "Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akacak" demişti. Peker'in mitingi ve yaptığı konuşma tepki çekerken, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı konuşma ile ilgili inceleme başlattı. Rize Emniyet Müdürlüğünden miting tertip komitesi ile ilgili bilgi ve belgeler ile görüntü kaydı ve çözümlerini talep eden savcılık Sedat Peker'in konuşmalarda suç unsuru olup olmadığını inceleyecek.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme

Yorum Yaz:



Aramalar:

günlük sakal tıraşı olma şartı, Seyhan Baraj Gölü, güzellik yarışması jürisi, nevşehir gsim, üstün zekalı engelliler, ayla algan youtube, adalet bakanlığı organizasyon şeması, yeditepe üniversitesi genetik ve biyomühendislik, fatih doğan şiirleri, otopsi raporunda fesatlıktan öldü, deniz çakır ajda pekkan şarkısı, korkut toros, ceyhun yılmaz vikipedi, cebeci çiçekçiler, mehmet mehdi eker özgeçmişi, ilaç sektörü, adalet bakanlığı katiplik metinleri,