Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
31 Temmuz 2015 - 09:03:57

Sarıyer Ayazağa'da yurt inşaatı çöktü

Sarıyer Ayazağa'da öğrenci yurdu inşaatının temelinde sabaha karşı meydana gelen göçük, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Sarıyer Ayazağa'da yurt inşaatı çöktü 0 Sarıyer Ayazağa'da öğrenci yurdu inşaatının temelinde sabaha karşı meydana gelen göçük, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, sabaha karşı Ayazağa Hadımkoruyolu Caddesi 206. Sokak'ta bulunan özel bir üniversiteye ait öğrenci yurdu inşaatının temelinde meydana gelmişti. İnşaat çalışmalarının yapıldığı temelde dere yatağının olması nedeniyle toprak kayması meydana gelmiş, inşaat işçilerinin kullandığı 3 baraka metrelerce aşağı sürüklenmişti. Meydana gelen göçük, yakınlardaki bir işyerine ait güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saat 04.45 sıralarında inşaatın istinat duvarlarını tutan beton sütunların devrildiği görülüyor. Ardından inşaat çevresi toz bulutuyla kaplanıyor. Daha sonra yetkililer, inşaat çevresinde önlem alarak, yolu trafiğe kapatıyor. Saat 06.30 sıralarında ise inşatta ikinci kez toprak kayması yaşanıyor. İnşaat çevresinde bulunanlar büyük panik yaşıyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

TEM Otoyolu, kuyumcu, selin sayek böke okan böke, kök hücre laboratuvar cihazları, kadir topbaş taşeron açıklaması, akçaabat mesleki ve teknik anadolu lisesi, sumbas malmüdürlüğü, internet fenomeni bir müslümanın nefes kesen imtihanı, ateş züccaciye, toyota fabrikası sakarya adresi, semih kaya sakatlığı, çatalpınar karşıyaka mahallesi, adnan menderes üniversitesi canlı yayın, heyelan ülkemizde en çok hangi bölgede görülür, dha rize, ümraniye belediyesi kağıt geri dönüşüm, balyoz davası ümit kocasakal,