Pazar05.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Aralık 2015 - 14:54:39

Sare Davutoğlu baygınlık geçiren kadın korumaya müdahale etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'Birleşmiş Milletler Kadına Yönelik Şiddetin Sonlandırılması' toplantısında yaptığı konuşma sırasında bir kadın koruma baygınlık geçirdi. Rahatsızlanan korumaya Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve bir doktor müdahale etti.
Sare Davutoğlu baygınlık geçiren kadın korumaya müdahale etti 0 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'Birleşmiş Milletler Kadına Yönelik Şiddetin Sonlandırılması' toplantısında yaptığı konuşma sırasında bir kadın koruma baygınlık geçirdi. Rahatsızlanan korumaya Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve bir doktor müdahale etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Birleşmiş Milletler Kadına Yönelik Şiddetin Sonlandırılması: İlerleme Temelinde Değişimi Hızlandırma' başlıklı toplantıya katıldı. Toplantıda Başbakan Davutoğlu'nun konuşma yaptığı sırada bir kadın koruma baygınlık geçirdi. Fenalaşan korumaya ilk müdahaleyi Başbakan Davutoğlu'nun doktor eşi Sare Davutoğlu ve Başbakan Davutoğlu'nun doktoru yaptı. Başbakan Davutoğlu da konuşmasına ara vererek "geçmiş olsun" dedi.
Davutoğlu, konuşmasını bitirmesinin ardından baygınlık geçiren korumanın yanına giderek durumu hakkında bilgi aldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Antakya, Şehitler Günü, erbakan vakfı karabük, beyaz önlük modelleri, ılgaz akşam ezanı, selçuk taş alanya, alevi vekiller, karın ağrısı antibiyotik, naziler yahudilerden sabun, gazeteci yazar bekir hazar, hakan akkaya evli, deprem lokasyonu, yusuf halaçoğlu fatih altaylı, tema yayınları, harmandalı centaş satılık daire, fatih erbakan fetih, mateja kezman zarada,