Cuma17.05.2024
HABERLER - SPOR - İSPANYA - MADRİD
03 Aralık 2015 - 11:19:48

Real Madrid cezalı oyuncu oynattı: Rus oyuncu oynadığı maçta 1 de gol attı

İspanya Kral Kupası mücadelesinde Real Madrid, bir skandala imza attı. Madrid ekibi Cadiz ile oynanan maçta cezalı olan oyuncu Denis Chersyhev'i oynatırken, Rus oyuncu bir de gol attı.
Real Madrid cezalı oyuncu oynattı: Rus oyuncu oynadığı maçta 1 de gol attı 0 İspanya Kral Kupası mücadelesinde Real Madrid, bir skandala imza attı. Madrid ekibi Cadiz ile oynanan maçta cezalı olan oyuncu Denis Chersyhev'i oynatırken, Rus oyuncu bir de gol attı.
Copa del Rey'in son 16 turunda dün Real Madrid, Cadiz deplasmanına çıktı. Madrid ekibi karşılaşmada geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Villareal ile çıktığı Real Sociedad, Getafe ve Barcelona maçlarında 3 sarı kart görerek cezalı duruma düşen Chersyhev'i ilk 11'de oynattı. Rus futbolcu mücadelenin 4. dakikasında bir de gole imza attı.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Cadiz'in federasyona başvurması halinde Real Madrid'in kupadan direkt olarak eleneceği ifade edildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Real Madrid cezalı oyuncu oynattı: Rus oyuncu oynadığı maçta 1 de gol attı Real Madrid cezalı oyuncu oynattı: Rus oyuncu oynadığı maçta 1 de gol attı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dans Festivali, Mahmut Uslu, alpler resmi, kemerburgaz doğa koleji anaokulu, taksim eğitim ve araştırma hastanesi diş randevu, kos adası nerede kalınır, motor temizleme spreyi, torku konyaspor ishak çakmak, jandarma lojmanları ankara, okullar tatil çorum, sungurlar son bölüm fragman, cebeci lambiri, ayvacık yeniçam köyü, gıda güvenliği nedir, kiraz mevsimi gitar, adıyaman üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi fotoğrafları, yıldızeli sivas tur,