Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SİİRT
24 Mart 2015 - 21:39:14

Paralel yapı propagandası iddiasıyla Binbaşı Erdal Müniroğlu görevden alındı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Binbaşı Erdal Müniroğlu'na ait olduğu iddia edilen facebook ve twitter hesaplarından paylaşılan paralel yapı propagandası içeren yorumlardan dolayı geçici olarak görevden alındığı iddia edildi.
Paralel yapı propagandası iddiasıyla Binbaşı Erdal Müniroğlu görevden alındı 0 Siirt İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Binbaşı Erdal Müniroğlu'na ait olduğu iddia edilen facebook ve twitter hesaplarından paylaşılan paralel yapı propagandası içeren yorumlardan dolayı geçici olarak görevden alındığı iddia edildi.
Edinilen bilgilere göre, Siirt'te Jandarma İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan binbaşı Müniroğlu'na ait olduğu iddia edilen facebook ve twittter hesaplarında 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından Fethullah Gülen'e ait video ve haberlere destekleyici yorum yaptığı ve hükümeti eleştiren yorumlarda bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.
Binbaşı Müniroğlu'nun geçici olarak görevden alındığı ve hakkındaki iddiaları araştırmak üzere müfettiş görevlendirildiği kaydedildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

2B rayiç, gensoru önergesi, iç hastalıkları uzmanı antalya, beren saat ile ilgili haberler, 17 aralık soruşturması takipsizlik kararı, ali ahmed khan beaconhouse, kuş cenneti doğal varlık mı, cockpit übersetzen, mustafa faik öztrak, istanbul tıp fakültesi hastanesi özel mi, porto chios, tavuk ciğer sote tarifi, yalova belediyesi geri dönüşüm, teoman renkli rüyalar oteli sözleri, pepe yapbozu, alkol sınırı, iran otomotiv firmaları,