Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ORDU
16 Nisan 2015 - 21:31:48

Ordu Fatsa'da ücretsiz tavuk döner kuyruğu

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir dönerci, açılışının ilk gününde 250 kilogram tavuk döneri müşterilerine ücretsiz dağıttı. Bedava dönerden almak isteyen vatandaşlar ise adeta birbirleriyle yarıştı.
Ordu Fatsa'da ücretsiz tavuk döner kuyruğu 0 Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir dönerci, açılışının ilk gününde 250 kilogram tavuk döneri müşterilerine ücretsiz dağıttı. Bedava dönerden almak isteyen vatandaşlar ise adeta birbirleriyle yarıştı.
İlçenin Reşadiye Caddesi üzerinde açılış nedeni ile ikram edilen bedava döner izdihama neden olurken, kuyrukta bekleyen çocuklar ile yaşlılar zor anlar yaşadı. Firma yetkilisi, "250 kilo eti halkımıza bedava dağıtıyoruz. Hem tanıtım amaçlı hem de halkımızın lezzetimizi tanıması için bedava döner dağıtıyoruz" dedi.
Açılışta Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş ise, vatandaşlara kendi elleri ile kestiği döneri ikram etti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ordu Fatsa'da ücretsiz tavuk döner kuyruğu Ordu Fatsa'da ücretsiz tavuk döner kuyruğu Ordu Fatsa'da ücretsiz tavuk döner kuyruğu

Yorum Yaz:



Aramalar:

kayak sezonu, Avrupa Parlamentosu, ismetpaşa mahallesi çanakkale, yedi güzel adam ne zaman, nevşehir joy bar, demet akalın lades sözleri, passolig ara, istanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi psikiyatri bölümü, ahmet çakar diş hekimi, yıldızeli şarkışla, akdeniz elektrik, jammer izmir, kuduz riskli temas, siverek ulu cami, bolu şok market, tıbbi malzeme teknik şartnameleri, hasan can paşa,