Perşembe16.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ORDU
30 Mayıs 2015 - 20:13:43

Ordu Fatsa'da kaza: Araç uçurumun kenarında asılı kaldı

Ordu'nun Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi Kuzköy semtinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü.
Ordu Fatsa'da kaza: Araç uçurumun kenarında asılı kaldı 0 Ordu'nun Fatsa ilçesi Bolaman Mahallesi Kuzköy semtinde meydana gelen kazada faciadan dönüldü.
Edinilen bilgiye göre, Erol Demirbaş yönetimindeki 55 BY 658 plakalı kamyonet hasta ziyareti dönüşünde virajı alamayarak yol kenarındaki köprünün bir tarafına asılı olarak kaldı. Araçta bulunanlar büyük panik yaşarken, aracın uçuruma uçmaması ise herkesi sevindirdi. Araç içinde bulunan Erol Demirbaş ve ailesi vatandaşların yardımlarıyla aracın içinden kontrollü bir şekilde çıkarıldılar.
Sürücü Erol Demirbaş, "Direksiyon hakimiyetimi bir anda kaybettim. Aracım biranda uçuruma doğru sürüklenmeye başladı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla aracında içinden zor da olsak çıktık. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ordu Fatsa'da kaza: Araç uçurumun kenarında asılı kaldı Ordu Fatsa'da kaza: Araç uçurumun kenarında asılı kaldı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Diyarbakır Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Uzuntarla Köyü, ali ismail korkmaz heykel, ali demir sürpriz, dokuz eylül üniversitesi duyurular, gümüşhane kale köyü, vizontele gevaş, pınar karşıyaka maçı kaçta, ege üniversitesi tıp fakültesi hastanesi tesis kodu, galatasaray maçı en son ne zaman, ısınma hareketleri anlamları, cem ceminay hangi kanalda, fevzi çakmak mahallesi foça, gsm operatörleri internet hızı, mehter marşı hikayesi, ulu cami fotolar, karaçay çerkes müzikleri,