Cuma26.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MUŞ
07 Temmuz 2015 - 12:43:56

Muş ve İzmir'de YDG-H operasyonu

Muş ve İzmir'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
Muş ve İzmir'de YDG-H operasyonu 0 Muş ve İzmir'de PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
Muş Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Varto, Malazgirt ve Bulanık ilçeleri ile İzmir'deki bir adrese eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.
Operasyonda, PKK'nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi oldukları gerekçesiyle Varto'da Ş.K., Malazgirt'te İ.T., D.P., Bulanık'ta B.A., E.U., S.K., H.K., V.E., F.O. ile İzmir'de V.A. isimli şahısların gözaltına alındığı kaydedildi. Ayrıca evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve çeşitli silahlar ele geçirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şehitlik Şeref Defteri, kadın cinayetleri, kısıklı van kahvaltısı, orta asya arkeolojisi, bogdanovic isakovo, uefa avrupa ligi sitesi, çumra güneysınır trafik kazası, kahire tarihi, kan bağışı.com, bursa veteriner, çağla şikel dövme, karadeniz doğalgaz, karaman valiliği cumhuriyet resepsiyonu, kumluca güzören köyü heyelan, roman dansı hareketleri, serkan çağrı öğretim görevlisi, mutlu akü nasıl,