Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - MACARİSTAN - BUDAPEŞTE
09 Eylül 2015 - 08:20:13

Mültecilere tekme atan kadın kameraman büyük tepki çekti

Macaristan'da bir kadın kameramanın mültecilere yönelik insanlık dışı tavrı, ülkede infiale yol açtı.
Mültecilere tekme atan kadın kameraman büyük tepki çekti 0 Macaristan'da bir kadın kameramanın mültecilere yönelik insanlık dışı tavrı, ülkede infiale yol açtı.
Macaristan'da kampa götürülmek istemeyen sığınmacılar polisten kaçarken, yaşanan kovalamacanın önüne geçen olaysa kadın bir kameramanın yaptıklarıydı. Önce küçük bir çocuğa, ardından genç bir kişiye tekme atan kameraman, finalde de kucağında çocuğu bulunan bir sığınmacıya çelme taktı. Kadın kameramanın tüm yaptıklarıysa kameralara yansıdı. Görüntüler Macaristan'da büyük tepkilere yol açarken, kadın kameraman işte çıkarıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Mültecilere tekme atan kadın kameraman büyük tepki çekti Mültecilere tekme atan kadın kameraman büyük tepki çekti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Büyükçekmece Belediyesi, Palamutoba köyü, afşin gözen, sustalı bıçak almak, meriç nehri türkiyeyle hangi ülke arasında sınır oluşturur, çırağan sarayı mezuniyet, anemon otel adana, özel harekat polisi olmak için ne yapılmalı, merzifon gümüşhacıköy ulaşım, sibel kekilli özgeçmiş, saadet zinciri titan, valilik haberler, kadıköy zincir, gebze ilçe emniyet müdürlüğü parmak izi, istiklal mahallesi şehzade caddesi, onur mahallesi açık hava tiyatrosu nerede, nazlı çelik canlı yayında,