Cumartesi18.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
06 Nisan 2015 - 12:43:45

Moussa Sow saldırıdan sonra ailesini Fransa'ya gönderdi

Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow'un, Rize-Trabzon yolunda yaşadıkları silahlı saldırı sebebiyle tedirgin olduğu ve bu sebepten ötürü ailesini Fransa'ya gönderdiği belirtildi.
Moussa Sow saldırıdan sonra ailesini Fransa'ya gönderdi 0 Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow'un, Rize-Trabzon yolunda yaşadıkları silahlı saldırı sebebiyle tedirgin olduğu ve bu sebepten ötürü ailesini Fransa'ya gönderdiği belirtildi.
Fenerbahçe kafilesinin Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynanan lig karşılaşmasının ardından Trabzon Havalimanı'na gittiği sırada yaşadığı silahlı saldırı sebebiyle sarı-lacivertli takımda forma giyen yabancı futbolcular, ailelerini Türkiye'den gönderme kararı aldı. Bu kararı ilk uygulayan isim ise Fenerbahçe'nin golcüsü Moussa Sow oldu. Golcü futbolcu eşini ve çocuklarını Fransa'ya gönderdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Moussa Sow saldırıdan sonra ailesini Fransa'ya gönderdi Moussa Sow saldırıdan sonra ailesini Fransa'ya gönderdi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yükseköğretime Geçiş Sınavı, Hakan Kaplan, adnan çoker biyografi, fikret orman din, denizli devlet hastanesi cildiye randevu alma, pedro franco gol beşiktaş, ertem eğilmez mezarı, takvim bak, tarabya lotus evleri, erbil ps3, ermenistan kuruluşu, ilaç ve tıbbi malzeme mevzuatı daire başkanlığı, ülkü ocakları zonguldak, tır şov, yüksekova güncel düğünleri, genel kültür güncel sorular, alkol resımlerı,