Cuma17.05.2024
HABERLER - SPOR - AVUSTURYA - VİYANA
25 Mart 2015 - 04:46:46

Michel Platini tekrar UEFA Başkanı seçildi

Michel Platini, 39. Olağan UEFA Kongresi'nde tekrar başkanlığa seçildi. Platini ve yönetimi 4 yıl süre ile görev yapacak.
Michel Platini tekrar UEFA Başkanı seçildi 0 Michel Platini, 39. Olağan UEFA Kongresi'nde tekrar başkanlığa seçildi. Platini ve yönetimi 4 yıl süre ile görev yapacak.
Üye 54 ülke federasyonunun başkan ve yöneticilerinin katılımıyla bu yıl 39.'su düzenlenen Olağan UEFA Kongresi Viyana'da gerçekleşiyor. 2007 yılından bu yana UEFA başkanı olan Michel Platini, 39. Olağan UEFA Kongresi'nde tek aday olarak seçime girdi. Seçimler sonucu yeniden başkanlığa seçilen Platini, 2015-2019 yılları arasında 4 yıl süre ile görev yapacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Meryem filmi, tüp bebek tedavisi, karşıyaka polis karakolu, uyuşturucu madde kullanım oranları, ahmet aydın elbise modelleri, oryantal müzikleri, psikolojik rahatsızlıklar saplantı, atletico madrid transfer haberleri, danimarka havaalanları, 28 şubat lokman ekinci, nihat doğan taklidi, fethiye zabıta müdürü, behram şimşek, diyarbakır barosu stajyerleri, yazılım firmaları kadıköy, bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi endokrinoloji bölümü, edirne valisi bayrak,