Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
06 Nisan 2015 - 12:44:57

Mardin Nusaybin'de silahlı çatışma

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, YDG-H üyesi bir grup, Fırat Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenlemek istedi. Evdekilerin de silahla karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada, ölen ya da yaralanan olmadı.
Mardin Nusaybin'de silahlı çatışma 0 Mardin'in Nusaybin ilçesinde, YDG-H üyesi bir grup, Fırat Mahallesi'ndeki bir eve baskın düzenlemek istedi. Evdekilerin de silahla karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada, ölen ya da yaralanan olmadı.
Edinilen bilgilere göre, YDG-H üyeleri akşam saatlerinde Fırat Mahallesi Serçe Sokak üzerinde bir eve silahlı baskın düzenledi. Evde bulunanların da silahla baskına gelen YDG-H grubuna karşılık vermesi üzerine iki grup arasında çatışma çıktı. YDG-H'lilerin olay yerinde uzaklaşmasıyla çatışa sona erdi.
Çatışmanın yaşandığı sokağa gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, çatışmanın yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Saldırının yapıldığı bir evin önünde bulanan araca mermilerin isabet etti görülürken polis bölgeden pompalı, Kaleşnikof ve tabancaya ait çok sayıda boş kovan topladı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Mardin Nusaybin'de silahlı çatışma Mardin Nusaybin'de silahlı çatışma Mardin Nusaybin'de silahlı çatışma Mardin Nusaybin'de silahlı çatışma

Yorum Yaz:



Aramalar:

Uludağ, Talatpaşa Mahallesi Merkez Camii, beyoğlu belediye başkanı hangi parti, eskişehir valisi arkadaşları öldürmüştür, hastalık isimleri ingilizce, karabük üniversitesi amblemi, mehmet şimşek çağırgan, iç güvenlik paketi genel kurula ne zaman gelecek, fatih terim vikipedi, almanya posta servisi, bayraklı fen işleri, ibrahim safi eserleri, dizi oyuncusu soygun, çanakkale okul sporları, kocaeli vapur saatleri, kemah dikyamaç köyü, sucuk ekmek toprağa,